Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Промоция: Ресторант с отстъпки за жени, които имат по-голяма гръдна обиколка

Промоция: Ресторант с отстъпки за жени, които имат по-голяма гръдна обиколка

 Промоция:  Ресторант  с отстъпки за жени, които имат по-голяма гръдна обиколка - изображение

5% отстъпка от храната или 65% отстъпка? Това зависи от размера на вашия сутиен.

Ресторант, който се намира в град Ханджоу, Китай предлага  необичайни промоции за редовните си клиентки.Ресторантът, наречен „The Trendy Shrimp“ се намира в един от моловете в градчето, предлага отстъпки на базата на размера на сутиените на жените, като по-големите отстъпки са достъпни за тези с по-големи гърди. На билбордовете с големи букви са изписани и правилата на промоцията. Гърдите на жените са въз основа на 7 размера , а отгоре на плакатите е изписано „Целият град търси гърди“. Най-голямата отстъпка може да достигне до 10 %.

обява


Рекламите предизвикаха недоволството на живеещите в града, заради нелогичните промоции, които ресторантът прави. Те определят плакатите като „ вулгарна реклама“ и „дискриминация спрямо жените.“ Към днешна дата рекламите са свалени от билбордовете.

Мениджърът на заведението Лан Шънган , обаче защитава своята идея: "След като промоцията стартира, броят на клиентите ни се увеличи с около 20%", казва той, добавяйки, че "някои от момичетата, с които се срещнахме, определено се държаха свободно и нямаха какво да крият". Той уточни, че за по-дискретно клиентите с право на отстъпки договарят сметките с жени, а не сс мъже.

жена

Това не е единичен случай, в който ресторант предлага на клиентите , отстъпка въз основа на външния им вид. През 2015 г. заведение в Хенан, подарява вечеря на "красиви клиентки".

Заведение в Чонгкинг пък предоставя отстъпки на мъже с наднормено тегло и слаби жени. Понякога наистина не разбираме, китайците!

 източник: hindustantimes.com

 снимки: goodhousekeeping.com

 по статията работи: Илияна Стоянова

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЗдравни съветиЛюбопитноПатологияАлт. медицинаИзследванияСнимкиНовиниХранене при...ЛеченияКлинични пътекиПроизводителиСпециалисти