Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Ще познаете ли актьорите от "Есмералда" близо 20 години след началото на сериала?

Ще познаете ли актьорите от "Есмералда" близо 20 години след началото на сериала?

Ще познаете ли актьорите от "Есмералда" близо 20 години след началото на сериала? - изображение

"Есмералда" е теленовела, която излиза през 1997 година. Тя е римейк на друга венецуелска теленовела със същото име от 1970. Спомняме си актьорите тогава, но ще успеем ли да ги познаем сега - след толкова много време?

Лаура Сапата - Фатима


Лаура Сапата (31.07.1955) е мексиканска актриса, певица и танцьорка. През по-голямата част от живота си участва в теленовели и телевизионни продукции. Тя е полусестра на друга актриса - Талия. През септември 2002 година тя и сестра й Ернестина са отвлечени и изоставени на непознато за тях място. Новините за тяхното отвличане се разпространяват из почти цял свят. Лаура е освободена 18 дни след отвличането, а сестра й след 34 дни.

Летисия Калдерон - Есмералда


Кармен Летисия Калдерон Леон (15.06.1968) е мексиканска актриса. Нейната кариера започва, когато тя е едва на 14 години. Започва да получава роли на по-зрели жени през 1986 и от тогава кариерата е изключително успешна.

Фернандо Колунга - Хосе Армандо


Фернандо Колунга Оливарес (3.03.1966) е мексикански актьор, който участва главно в теленовели. Въпреки че прави няколко паузи от актьорската си кариера, той отново се завръща към киното и никога не губи славата си.

Игнасио Лопес Тарсо - Мелесио


Игнасио Лопес Тарсо (15.01.1925) е мексикански филмов и телевизионен актьор. Той се появява в повече от 50 филма и няколко документални поредици. През 1973 година получава награда "Ariel" за най-добър актьор в "Rosa Blanca". По-късно, през 2007 година печели награда за цялостно творчество.

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиИсторияНовиниЛюбопитноСпортПсихологияРецептиСоциални грижиФизиологияЗдравни съветиНормативни актовеБотаникаЛечения