Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология Китайски хороскоп 2018 - Годината на земното куче

Китайски хороскоп 2018 - Годината на земното куче

Китайски хороскоп 2018 - Годината на земното куче - изображение

Според китайския зодиак 2018-а е Годината на кучето и думата, която я определя, е ДЕЙСТВИЕ. Китайската нова година настъпва в петък, 16 февруари 2018 г. и завършва на 4 февруари 2019 година.

В китайската астрология всяка зодиакална година (плъх, вол, тигър, заек, дракон, змия, кон, овца, маймуна, петел, куче и прасе) не само е свързана с животински знак, а също и с един от петте елемента: дърво, вода, въздух, огън и земя ... 2018 година се среща с елемента на Земята, ето защо е Година на земното куче.

Кучето заема единадесетото място в китайския зодиак. Ако сте родени в една от тези години: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, вие сте зодия Куче.

Китайският хороскоп 2018 прогнозира, че Годината на Кафявото земно куче ще бъде добра във всяко отношение, но също така изтощителна. Ще бъдете щастливи, но фрустрирани, отпочинали, но и уморени, весели, но и потиснати.

Фън Шуй прогнози за 2018 г.:

2018 г. се управлява от звезда 9, която ще донесе просперитет във всички къщи и обитателите им, независимо от зодиакалния знак.

Финансовият потенциал, създаден от звезда 9, ще конкретизира нови възможности за бизнес, увеличаване на паричния поток, изграждане на добра репутация и висок социален статус. Следователно тенденцията на хората ще бъде да празнуват и да се наслаждават на живота. 2018 г. ще донесе повече късмет в браковете.

Планирането, отлагането и небрежността са думи, които ще трябва да премахнете от речника си през тази година.

Освежено и регенерирано, Кучето ще ускори инициирането на всичко, но това в същото време ще доведе до натиск и стрес в ежедневието.

За родените в годината на кучето 2018 г. ще е много добра по отношение на финансовите аспекти, но малко по-трудна от здравна гледна точка. Всъщност, в Годината на кучето всички зодиакални знаци ще искат да обърнат специално внимание на здравето си. Годината е идеалното време да започнете да се храните здравословно, да практикувате спорт и да се отървете от лошите навици.

По статията работи: Елиза Трайкова

Източник: thewildchild.co.za

Снимка: dreamstime.com

Още по темата:

5.0, 2 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайл