Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Кейт Уинслет и Леонардо ди Каприо – истински приятели, но никога двойка в живота

Кейт Уинслет и Леонардо ди Каприо – истински приятели, но никога двойка в живота

Кейт Уинслет и Леонардо ди Каприо – истински приятели, но никога двойка в живота - изображение

Когато си представяте перфектната двойка няма как да не се сетите за Джак и Роуз. Без значение дали сте израснали през 90-те, вие със сигурност сте чували за любовната история между Роуз (Кейт Уинслет), момичето от богато семейство, което се влюбва в Джак (Леонардо ди Каприо), младият пътник без пукната пара, който я спасява от опит за самоубийство. Кой не ги знае? Кой не е гледал "Титаник" поне 20 пъти? Безспорно филмовата драма "беляза" едно цяло поколение. Това е един вид като историята на Ромео и Жулиета на ХХ век.

Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет

Всички си спомняме култовата сцена, където двамата са на ръба на носа на кораба. В нея си личи химията между двамата актьори, която е съществена част от успеха на продукцията. Затаили дъх всички очаквахме момента, в който двамата ще обявят публично връзката си в реалния живот. Да, но не!

Кейт и Леонардо се запознават на снимачната площадка на Титаник през 1997 година. Оттогава започва и тяхното приятелство. На премиерата двамата пристигат заедно и първият въпрос на журналистите е "Заедно ли сте в живота?", а техният отговор е следният: "Да, но само като приятели!"

Химията между двамата е невероятна, но тя си остава само на екран, въпреки множеството спекулации. Поне засега!

Завръщането: "Пътят на промените"

След славата покрай Титаник двамата актьори продължават своите проекти поотделно. Леонардо ди Каприо участва в множество филми, за да докаже, че е истински актьор( и успява), а Кейтвлиза в роли на британски класически героини, за да се превърне в муза на независимото кино.

След 11 години, филмът "Пътят на промените" събира звездните актьори отново и двамата показват своето актьорско израстване. За пореден път трябва да отбележим, че химията между тях е все едно непокътната. С този филм Кейт Уинслет печели Златен глобус за "най-добра актриса в драма", а в речта си казва:

"За един от най-специалните хора в живота ми. Лео, толкова се радвам, че мога да бъда тук и да ти кажа колко много те обичам и колко съм те обичала през последните 14 години". Леонардо и отговоря, като и изпраща целувка от публиката.

В шоуто на Опра Уинфри, двойката бе интервюирана за съвместната им работа и за пореден път имаше обяснение този път от страна на Лео, който говори за Кейт:

"Поздравления Кейт за невероятната ти работа през годините. Ти спечели две награди(Златен глобус) за една нощ. Ти заслужаваш всичко това. Двамата с теб сме израснали заедно в тази индустрия и сме се превърнали в крайно необходими един на друг. Обичам те! "

леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет

Накрая ето я и истината

В интервю, Кейт Уинслет разкрива защо никога не е била гадже на Леонардо ди Каприо:

"Мисля, че причината, поради която съществува нашето дългогодишно приятелство, е че никога не е имало романтика между нас. Сигурно е разочароващо за нашите фенове да чуят това, но в реалността нещата не се случват така, както по филмите. Той( Лео) винаги гледаше на мен като на дете, никога не съм била жена в неговите очи. По това време( по време и след снимките на "Титаник") ние имахме нужда един от друг, ние бяхме много млади и работихме толкова много, че нашите тела бяха в шок дори".

Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет

Актрисата признава, че винаги е сред първите, които бързат да поздравят и веднага да нацелуват Лео. А той изглежда не се дърпа. От своя страна ди Каприо постоянно прави комплименти публично на Кейт. В интервюта той винаги отбелязва, че приятелката му става все по-хубава с всеки изминал ден.

Не можем да прогнозираме дали някога Лео и Кейт ще се превърнат в "най-мечтаната двойка", но ние всички се възхищаваме на тяхното истинско приятелство.

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: okchicas.com

Снимки: nme.com; radaronline.com; altfg.com 

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайл