Начало Лайфстайл Интимно 18+ Най-малкият презерватив в света – дълъг 12.5 см и широк 4.5 см

Най-малкият презерватив в света – дълъг 12.5 см и широк 4.5 см

Най-малкият презерватив в света – дълъг 12.5 см и широк 4.5 см - изображение

Британска компания изобрети най-малкият презерватив в света. Той е дълъг 12.5 см и широк 4.5 см. За сравнение стандартните презервативи са с размери 18 см на 5.2 см. Компанията прави проучване и стига до извода че, милиони мъже ровят всеки ден из интернет пространството, за да търсят малки презервативи и решение на интимния си проблем.

В отговор на нуждите на милионите мъже от компанията предоставят възможност за изработка на кондом по поръчка, предлагайки избор от 66 вида.

Опаковката на продукта дава възможност на мъжете да преценят размера още на касата. Причината е, че е посочена не обиколката на кондома, а неговата номинална ширина. Потребителите имат достъп до специална измервателна скала, за да са сигурни, че ще получат продукт с перфектния за тях размер.

Компанията използва букви и цифрови кодове вместо стандартното оразмеряване в диапазона XS-XL размери. По този начин потребителите получават дискретност и увереност, когато се снабдяват с необходимото предпазно средство.

най-малкият презерватив в света
Специалистите коментират, че ако мъжете носят кондом с неподходящ за тях размер, това не само ще попречи на цялостното удоволствие, но повишава риска от болести и нежелана бременност. Двойно по-голям е рискът от скъсване или изплъзване.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: dailymail.co.uk

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиИсторияЛайфстайлЛюбопитноПсихологияЛеченияПроизводителиНовиниЗдравни съвети