Начало Лайфстайл Интимно 18+ Три начина за стимулация на клитора за върховен оргазъм

Три начина за стимулация на клитора за върховен оргазъм

Три начина за стимулация на клитора за върховен оргазъм - изображение

Усвояването на правилните техники за стимулация на клитора е един от гарантите, че всеки път, когато пожелаете, ще успявате да доставите на тялото и цялото си същество върховното удоволствие от взривяващия сетивата оргазъм. Ако досега този процес не ви се е отдавал или не сте постигали очакваните резултати, може би малко помощ от експертите ще ви бъде от полза. В следващите редове ще ви запознаем с три техники, които да прилагате, докато мастурбирате, или да обясните на партньора си, така че по време на секс да удвои (най-малко) сексуалната ви възбуда и вероятността да стигнете до оргазъм.

Впрочем, ако той е някъде наоколо, нека прочете тази статия заедно с вас. Готови сме да се обзаложим, че няма да е дочетете и не поради липсата на желание – просто ще го насочите негласно в друга посока и вероятно ще изпробвате още цял куп техники, които ще се радваме да споделите с нас в коментарната форма най-долу.

Преди да преминем към тези три обаче, ще ви обърнем внимание на четири предпоставки за пълноценно и безметежно изживяване, които не са задължителни, но не са за подценяване. Струва си да помислите за тях преди да се потопите в дебрите на собствената си сексуалност.

Осигурете си удобство и комфортна обстановка.
Добре е да премахнете всякакви фактори, които могат да попречат на концентрацията ви и да ви подразнят по някакъв начин, така че да бъдете напълно погълнати от усещанията си. Това може да означава да свалите всякакви дрехи от себе си и да поставите възглавници на стратегически места на леглото или дивана. Или пък да си пуснете музика, така че да не чувате звуците от улицата или от съседите. Ако сте имали труден и стресиращ ден, не надценявайте седативния ефект на мастурбацията – напрежението и натрапчивите мисли могат да ви попречат да се отпуснете и изпитате истинска физическа наслада, независимо колко се стараете и до каква степен сте овладели техниките, за които ще си поговорим след малко.

Не бързайте!
Искате час по-скоро да освободите напрежението, като изживеете солиден оргазъм, което може да ви направи малко припрени. Няма нищо лошо в това да сведете цялото преживяване до 10-15 минути, но щом веднъж опитате да забавите темпото и отложите сюблимния момент, ще установите, че си заслужава да го правите по-често. Наследете се на всяка фаза от сексуалната си възбуда, като експериментирате с начини на съприкосновение, в това число интензитет и степен на натиска върху К-точката ви.

Открийте идеалната позиция, която ви позволява да релаксирате и не кара ръцете ви, или поне тази, с която мастурбирате, да умаляват или изтръпват.

Използвайте лубрикант!
Лубрикантите не са предназначени единствено за улесняване на вагиналното или аналното проникване. Винаги е по-приятно да мастурбирате в достатъчно хидратирана среда, като за целта можете да използвате кокосово масло, както и собствената си слюнка. Но можете да заложите и на някой от лубрикантите, които използвате при секс с партньор.

Стимулация на клитора. Вариант 1. Прищипването.

Както и останалите две техники, тази е изключително лесна за овладяване, а резултатът ще ви накара да се плеснете по челото (или някъде другаде, ако си падате по пляскането като средство за сексуална възбуда) и да възкликнете (след като си поемете дъх след края на опустошителния оргазъм): Как може да не съм го опитвала досега? И така, както подсказва името на техниката, при нея трябва да захванете като в менгеме своя клитор, или по-точно околната нему тъкан, като използвате палеца и показалеца си.

Представете си, че се каните да зашиете малка дупчица в тъканта на дреха – начинът, по който ще съберете между пръстите си малко от обкръжаващия я плат, е аналогичен с този, по който ще обхванете кожата около клитора си. Стиснете, така че да усетете напрежение върху вашата К-точка и започнете да движите първоначално по-бавно, а после и по-отривисто ръката си, докато намерите своята оптимална сила на натиск и скорост, така че да се почувствате хипнотизирани от удоволствие. Колко точно плът ще използвате и до каква степен ще я притискате зависи единствено от вашите субективни усещания, така че – експериментирайте!

Стимулация на клитора. Вариант 2. Пърхането.

Сменяме подхода! При тази техника ще правите точно обратното – ще бъдете много нежни и няма да оказвате какъвто и да било натиск върху клитора. Чрез нея ще постигнете също толкова или дори по-голям възбуда (ако установите, че това е вашият "стил"), като стимулирате К-точката си по-скоро чрез вибрация, отколкото чрез директно съприкосновение. И така, легнете по гръб и овлажнете клитора си с лубрикант или слюнка. Сега доближете пръста, с който предпочитате да мастурбирате, до клитора си, но странично, докато усетите едва доловимо докосване, подобно на допира на перце до миглите ви. В нито един момент пръстът ви не бива да покрива плътно клитора – той трябва да е позициониран странично и да не оказва никакъв натиск – единствено едва-едва да докосва тъканта.

Сега започнете да движите пръста с по няколко милиметра нагоре надолу, без да сменяте точната локация и натиска на пръста. Усещането би трябвало да наподобява ефирни вибрации, които са предостатъчни, за да доведат до детонация. Не бързайте и не се отказвайте, ако не усетите ефекта, който описваме, веднага! Чрез тази техника ще постигнете един наистина продължителен и безкрайно завладяващ оргазъм!

Стимулация на клитора. Вариант 3. Електричеството.

Добрият стар и безотказно действащ начин на постигане на оргазъм – чрез вибратор. Ако не сте достатъчно удовлетворени от горните две техники, което е вероятно да се случи единствено ако не проявите необходимото търпение и любопитство, за да намерите оптималния начин за прилагането им върху своя единствен по рода си клитор, винаги можете да извадите вибратора и да използвате неговата доказана мощ. Просто поставете уреда върху своята К-точка, включете копчето и…. останалото е история…

Още по темата:

3.4, 9 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноЛайфстайлПсихологияТестовеАнатомияСнимкиНовиниСпортБотаникаИсторияЛеченияКлинични пътекиРецептиЗдравни съветиДиетиАлтернативна медицинаХранене при...ФизиологияОрганизацииСоциални грижиАнкетиНормативни актовеЗаведенияСпециалисти