Начало Лайфстайл Интимно Езикът на тялото Какво можем да научим за някого от първата целувка? – част 1

Какво можем да научим за някого от първата целувка? – част 1

Какво можем да научим за някого от първата целувка? – част 1 - изображение

Според някои проучвания една средностатистическа дама целува около 15 мъже, има 2 дългосрочни взаимоотношения и преживява невъзможна любов, преди да срещне "единственият" и да се омъжи за него.

Но замисляли ли сте се някога какво означава първата ви целувка с някого. Отговорът е: много. От нея зависи как ще се развият отношенията ви с конкретния  човек.

Има ли химия?

целувка

Не можем да опишем с думи какво представлява химията между двама души - всичко е въпрос на чувства. Когато устните ви докоснат тези на партньора какво изпитвате – искате този миг да продължи вечно или да избягате възможно най-скоро? Дори ако мъжът не се целува толкова добре, ако изпитвате привличане и трепет това е много хубаво.

Ако обаче се почувствате разочаровани още при първите няколко целувки и няма искри между вас, вероятно това няма да се промени. Химията не идва и не си отива, тя трябва да е там от самото начало.

Ше бъде ли добър в леглото?

двойка в леглото

Обикновено се смята, че първата целувка може да разкрие много за вашите бъдещи отношения, включително въпроси, свързани със секса. Голяма част от техниките, използвани по време на първата целувка, се прилагат по-късно в спалнята, така че лесно можете да решите дали сексът с партньора ви действително ще си заслужава.

Трябва да обърнете внимание не само на устните на партньора си, но и да почувствате ръцете - как те се движат, кои части от тялото ви предпочитат да галят и т.н. Ръцете се докосват, телата се допират, краката се преплитат - всичко това създава допълнителна връзка между двама души. И ако вашият партньор е изцяло отдаден, когато се целува, е по-вероятно да направи същото и в леглото.

Достатъчно уверен ли е?

целувка

Начинът, по който партньорът ви ще подходи към първата целувка, всъщност може да покаже колко самоуверен е той/тя. Дали нервно играе с ключовете си, преди да се наведе към вас? Опитва ли се да ви целуне ненадейно?

Увереният човек знае какво прави и не съжалява за постъпките си. Ако се чувствате уверени, когато целувате партньора си и знаете, че той се чувства по същия начин, това вероятно е връзката, която търсите.

Друг признак за увереност е, ако другият не се страхува да  направи комплимент след целувката или просто не крие емоциите си.

Грижи ли се за себе си?

Почти никой не обръща внимание на хигиената на партньорапо време на първата целувка. Но, тя всъщност може да разкрие много за отношението им към вас.

Дали дъхът му мирише на ментова дъвка? Сложил ли си е парфюм? Взел ли си е предварително душ? Ако е така, имате късмет, защото партньорът ви се интересува от вашето мнение.

В противен случай, не си втълпявайте, че това е единичен случай. Дори и да не сте планирали да се целувате, другият трябва да е добре запознат с правилата за лична хигиена.

Вижте втора част на статията ТУК

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЛюбопитноЗдравни съветиРецепти