Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Какъв е сексът през Средновековието - част 1

Какъв е сексът през Средновековието - част 1

Какъв е сексът през Средновековието - част 1 - изображение

Всички сме съгласни, че сексът е страхотен. Но, уви, това невинаги е било така. В миналото на него се гледа в най-добрия случай като необходимо зло, с помощта на което се правят бебета. В най-лошия случай той е пътят към вечно осъждане. Но въпреки всичко средновековният секс (или липсата му) си има своите странности. В края на краищата Църквата се опитва да се грижи за безсмъртните души на всички ... но понякога това означава груба любов (предназначена за наказание). На жените в Средновековието им е особено трудно. На тях не само, че не им е позволено да се наслаждават на секса, но ако изобщо го правят, те са повредени стоки в очите на обществото и Църквата. И все пак той присъства ... с някои доста груби ограничения. Дори бракът не дава на хората свободата да се отпускат.

Чудите се кои пози се смятат за най-грешни, как хората използват секс играчки или какво би помислил Бог за вас, ако имате сексуални помисли към партньора си? Вижте отговорите (и още повече за странния средновековен секс) по-долу.

Ленени презервативи

Презервативите сe използват в продължение на хиляди години, но те невинаги са били латексови. По онова време те са от животински мехури или черва и се използват многократно. По някаква странна причина Църквата не смята това за смъртен грях. Може би се притесняваха от разпространението на половопредавани болести.

Мисионерска поза е единствената позволена

Мисионерската поза е доста добре изпитана, но според стандартите на Църквата, тя е единственият начин да правите секс. При всяка друга поза съществува риск от объркване на ролите между половете, а никой не желае да види мъжа извън своята властова позицията. Коя е най-лошата поза за секс? Жената отгоре, разбира се.

Еректилната дисфункция е голям проблем

Тъй като е важно хората да имат деца, това е основен проблем. Ако един мъж не може да изправи самолета, той ще бъде буквално разследван от Църквата. В крайна сметка, ако сексът е невъзможен, двойката бива разделена.

Жените мастурбират с хляб

Да, мастурбацията също е грях. Но понякога тя просто е необходима. В миналото има дървени играчки за секс, но много хора просто не могат да си ги позволят. Така че ... те използват твърд хляб. Това дава ново значение на термина "инфекция с дрожди". (За съжаление).

Аналният секс е грях

Няма нищо конструктивно в аналния секс в очите на Църквата. Не можете да направите бебе с анален секс, така че единствената цел е удоволствие. Тъй като при никакви обстоятелства не е позволено да се наслаждавате на секса, това е огромен грях.

Оралният секс също е наистина голям грях

Подобно на аналния секс, оралният секс е огромно НЕ в очите на Бога. Книга със заглавието Канони на Теодор почти казва, че оралният секс е най-лошото нещо на света.

Бордеите не са нещо лошо

Независимо от суетенето покрай това, че сексът е грешен, проститутките са на мода през Средновековието. Всъщност, проституцията се разглежда като доста честна и важна професия, като се има предвид всичко по-горе. За известно време Църквата няма нищо против нея. В края на краищата, ако тя не съществува, много мъже щяха да пощуряват бързо ... а тогава това означава броене на трупове. Разбира се, независимите проститутки са отричани. Ако обаче принадлежат на публичен дом, те са продуктивен член на обществото.

Източник: ranker.com

По статията работи: Елиза Трайкова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлИсторияТестовеПсихологияЛюбопитноАнкетиСнимкиЗдравни проблемиОрганизацииЗдравни съветиНаправления в медицинатаНовиниФизиологияЛеченияСоциални грижиСпециалистиРецептиХранене при...Алт. медицинаБотаникаСпорт