Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Мъже, срещащи се с много по-възрастни жени, разказват открито (част 1)

Мъже, срещащи се с много по-възрастни жени, разказват открито (част 1)

Мъже, срещащи се с много по-възрастни жени, разказват открито (част 1) - изображение

Връзките, в които има възрастова разлика, са нещо нормално за нашето общество. Но по-характерни се оказват тези, в които по-зрелият винаги е мъжът. Обратното сякаш все още предизвиква смут и негативни реакции сред хората. В следните истории ще видите отблизо какво се е случвало с мъжете, срещали се с много по-възрастни жени.

Изморих се от шегите за "майка" ми

Срещах се с жена, която беше двойно по-голяма от мен. Аз бях на 25, а тя на 50. Тъкмо бе приключила ужасен и изпълнен с обиди брак и имаше три деца, две от които по-големи от мен. Цялото й семейство се отнасяше с нея като с боклук. Заедно формирахме бизнес, който ни помогна да си позволим две къщи, три коли и лодка. С времето осъзнах, че имам добър стандарт на живот, но не бях щастлив. Възрастта се оказа не просто число. Стигнахме момент, в който разликата беше твърде осезаема. Изморих се от шегите за "майка" ми, както и от това, че бях излишен, когато децата й идваха на гости. Отвращавах се от начина, по който те се държат с нея, което по-късно се оказа проблем между самите нас.

Сексът беше страхотен, докато не премина през менопаузата. Оттогава интимностите спряха да представляват интерес за нея, а аз бях едва 30-годишен. Връзката ни се разпадаше, а аз виждах как все повече се грижа за нея. Осъзнах, че, не я ли оставя, винаги ще бъда нещастен.

След 13 години съвместен живот й казах, че искам да се разделим. Това беше най-трудното решение в целия ми живот. Бях напълно опустошен.

Възрастта е повече от число и има огромно значение. Ако не искате да полагате неистови усилия, за да се задържите с даден човек, просто не започвайте подобно нещо.

Сексът е невероятен

Моята половинка е 9 години по-голяма от мен. Основната разлика е във финансите и професионалния живот. Тя има кариера и изкарва 6-цифрена сума, а аз едва 1/5 от нейния доход.

Първото нещо, което забелязах като разлика, бе това, че зрялата жена знае какво иска в леглото. Но все пак тя е извървяла 9 години повече в своя живот, което значи, че е стигнала до един по-напреднал етап, а аз не спирам да се опитвам да я настигна. Тя непрестанно очаква да бъда на нейното ниво, което често ми повлиява отчайващо.

Аз имам много повече опит в живота

Съпругата ми е точно 10 години по-възрастна от мен. Някак иронично обаче тя е по-наивната от двама ни, а аз имам доста повече житейски опит от нея. Това перфектно балансира нещата. Може би затова имаме страхотен брак.

Втора част на статията може да прочетете ТУК

Редактор: Милена Минчева

Източник: cosmopolitan.com

Снимки: unsplash.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЛюбопитноСнимкиСоциални грижиПсихологияНовиниСпортХранене при...Здравни съветиЛеченияБотаникаКлинични пътекиИстория