Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Любов без граници: Индийски художник пропътува с колело хиляди километри, за да се събере с любимата си

Любов без граници: Индийски художник пропътува с колело хиляди километри, за да се събере с любимата си

Любов без граници:  Индийски художник пропътува с колело хиляди километри, за да се събере с любимата си - изображение

Когато чуваме завладяващи истории за любовта, много от нас въздъхват и си казват: "Това е нещо, което може да се случи само във филмите". Героите на тази история доказват, че истинската любов съществува, ако сме готови да се борим за нея докрай. 

Как започва всичко

Любовната история между Прадиумна Кумар Маханандия и Шарлот започва много преди първата им среща. В Индия, където се е ражда момчето, по традиция семейството посещава астролог, който предсказва, че един ден малкия Кумар ще се ожени за аристократка от далечна страна, родена под знака Телец, която може да свири на флейта и притежава много акри земя.

Първата среща

двамата влюбени

Маханандия има трудно детство, тъй като принадлежи към най-ниската социална класа на индийското общество. "Аз бях третиран по-зле и от бездомни кучета и добитък. Когато минавах край храма, хората ми хвърляха камъни", разкрива той.

Когато е млад, младежът изкарва прехраната си като рисува портрети по улиците на Делхи. Именно там той среща своята бъдеща супруга Шарлот фон Скювин, шведски турист. Когато я вижда си спомня за разказите на неговата майка - за астролога и неговото предсказание. Той веднага започва да й задава въпроси, докато рисува портрета й: Какъв е нейният зодиакален знак? Телец. Дали тя свири на флейта? Да, и на пиано. Също така се оказа, че нейното семейство притежава много земи. 

След това като на филм двамата се влюбват лудо един в друг, а не след дълго се женят в селото на мъжа в съответствие с местните традиции.

Раздялата

Тази история не би била толкова драматична, ако нямаше раздяла. Шарлот трябва да се върне в Швеция, а нейният съпруг й дава обещание, че ще отиде при нея възможно най-бързо.

двамата влюбени

Съпрузите живеят разделени 16 месеца като през това време те не спират да си пишат любовни писма. Мъжът осъзнава, че не може да живее повече без съпругата си. Той купува велосипед втора ръка, оставя семейството си и потегля на път към любимата си.

Пътят

Маханандия изминава близо 10 000 километра, докато стигне до Швеция.

"Бях много уморен. Краката ме боляха много, но желанието ми да видя Шарлот ме поддържаше през цялото време. Правих портрети на хора, които ми плащаха с пари, храна или място за сън през нощта."

Маханандия с колело

Когато стига до Швеция, властите отказват да го пуснат в страната тъй като не вярват на неговата история, намирайки я за "твърде необичайна". Но веднага щом се свързват със съпругата му, те разбират, че думите му са истина и го пускат.

Дългоочакваната среща

Прадиумна стига до Бурас на 28 май 1977 г. и се събира със съпругата си след двегодишна раздяла.
Заради щастието на дъщеря им родителите й забравят за правилата, които не им позволяват жена да сключва брак с мъж с тъмна кожа. Двойката се жени за втори път през 1979 г. в съответствие с шведските закони.

двама влюбени

Повече от 40 години двамата се радват на щастлив семеен живот. А каква е тайната им за безусловна любов - да бъдеш искрен, да разбираш и уважаваш човека до теб.

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлПсихологияЗдравни съветиЛюбопитноИнтервютаИсторияТестовеВидеоРецептиАлт. медицинаНаправления в медицинатаНовиниКомпании и организацииСпортЛичностиОткритияГеография