Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс 6 неща, които разрушават връзката ви

6 неща, които разрушават връзката ви

6 неща, които разрушават връзката ви - изображение

Каквато и да си мислите, че е рецептата за поддържането на здрава и хармонична връзка, трябва да знаете, че експериментирането в кухнята на любовта, може да се окаже пагубно, особено ако пропуснете някоя от най-важните съставки. Ето шест "отровни" компонента, които не бива никога да позволявате да се промъкнат във взаимоотношенията ви с любимия човек.

Доверието помежду ви изчезва

Всичко казано от партньора ви, буди у вас дълбоко съмнение? Докато говори или разказва нещо, по-скоро се питате дали не ви лъже, или обратното – той се съмнява във всяка ваша дума. Ако го обичате истински, проведете откровен разговор с него, за да откриете причините, довели до тази ситуация, и положете усилие, за да запaзите връзката си.

влюбени

Бързате

Срещнали сте „единствения“. Мислите си 'това е той' (въпреки че сте били сигурни и последния път)! Довършвате изреченията на другия, мълчанието между двама ви не е проблем, а сексът е извън всякакви класации. Вълнението от всички тези преживявания може да е много пристрастяващо. Това са само няколко месеца (седмици ?!), но редно ли е да, коленичите с пръстен в ръка? Вероятно не. Не наблягайте на това. Насладете се на тези първоначални емоции от вашата връзка и отделете време да се опознаете. Всеки път, когато решите, че е време да предложите брак, не забравяйте, че вече сте заедно и това е всичко, което има значение в настоящия момент.

предложение за брак

Обсебени сте от бившите му/й гаджета

Напълно нормално е да мислите за бившите гаджета на партньора ви. До известна степен дори е допустимо да се сравнявате с тях. Обаче нещата може да излязат „извън контрол“, ако обсебвате партньора ви със следните въпроси: По-добре ли изглежда от мен? Как беше сексът с него/нея? Още ли мислиш за него/нея?

бивши гаджета

Преструвате се на някой, когото всъщност не сте

Изживявате нови и интересни неща в началото на връзката ви, за да изглеждате по-отворени и приключенски настроени? Защо не! Няма нищо лошо в това да подкрепите интересите на партньора ви, но това не означава, че те трябва да станат и ваши. Обсъдете това по-рано и бъдете искрени с него. Обяснете му, че някои неща, които той прави в ежедневието си, не представляват интерес за вас и съжалявате ако сте го подвели в началото.

жена

Отказвате се собствените си интереси

Може да не се преструвате, че харесвате това, което харесва вашият партньор, но може и да се окаже, че потискате собствените си интереси. Никога не го правете. Захранвайте душата си с неща, които обичате - това ще доведе до собственото ви щастие. Не забравяйте, че ако сте силни и щастливи, вие излъчвате позитивизъм и към вашата връзка.

двойка

Мълчите, докато обсъждате важни проблеми с партньора

Почти всяка двойка спори или изпитва трудности, но всеки се справя с тези въпроси по различен начин. Ако всеки път, когато разговорът стане сериозен, вие мълчите и се затваряте в себе си, няма да намерите решение на вашите проблеми. Не след дълго партньорът ви ще бъде разочарован от това и може да реши да прекрати връзката. Ако се затворите, когато нещата станат сериозни, отговорете си вътрешно какво наистина се случва с вас. Страхувате ли се и от какво? Липсват ли ви умения за комуникация?

двойка

източник: thelist.com

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлПсихологияЗдравни съветиСнимкиЛюбопитноИсторияНовиниВидеоИнтервюта