Начало Лайфстайл За свободното време Култура и изкуство "Миг преди никога": роман за любовта от пръв поглед и още нещо

"Миг преди никога": роман за любовта от пръв поглед и още нещо

"Миг преди никога": роман за любовта от пръв поглед и още нещо  - изображение

Започвам с това, че "Миг преди никога" е първата творба от едноименната поредица на американската писателка Джесика Редмерски. Джесика, която е родена през ноември 1975 година в Литъл Рок, Арканзас, безспорно може да се похвали с провокативно перо – неслучайно тя е желан автор в редица американски издания. Мадамата започва да пише като дете и така.. до днес. Интересна подробност от биографията на Редмерски е тази, че тя завършва училище за медицински сестри.

Иначе, смело мога да заявя, че, ако сте почитатели на любовните романи или на еротичната литература, авторката би станала една от любимите ви. Красивата дама има още няколко известни творби, първите от които публикува сама в интернет, но "Миг преди никога" й носи най-голяма слава. Самата аз и, без да преувеличавам прекалено, още от първите няколко страници на романа разбрах, че той ще се превърне в мой любим. Е, някои от главите са наистина прекалено еротично описани, но ви обещавам, че тази книга не е просто поредната любовна история с живописно описание на груб секс и грубо отношение.

В крайна сметка, "Миг преди никога" е за онези моменти, в които, бягайки от себе си, все пак успяваме да се открием. Романът ще ви накара да преживеете всичко, описано в него, да мислите за него, дори след като отдавна сте прелистили и последната страница и, общо взето, да го прочетете на един дъх, тръпнейки в очакване за онова, което ще се случи накрая.

Редмерски ще ви научи, че дори една случайна среща, един невинен поглед, просто една дума биха могли да се превърнат в нещо, умеещо да продължи до живот. Както и че нищо, наистина нищо не може да застане на пътя на любовта, независимо къде и при какви обстоятелства се е появила тя.
Приятно четене!

Автор: Ива Великова 

Снимка: goodreads.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЛюбопитноСнимкиАнкетиПсихологияИсторияНаправления в медицинатаЗдравни съветиТестовеЗдравни проблемиОрганизацииНовиниФизиологияСпециалистиХранене при...ЛеченияСоциални грижиРецептиАлт. медицинаБотаникаСпорт