Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Меган Mаркъл говори в подкрепа на Metoo по време на първата си официална поява с Уилям, Кейт и Хари

Меган Mаркъл говори в подкрепа на Metoo по време на първата си официална поява с Уилям, Кейт и Хари

Меган Mаркъл говори в подкрепа на Metoo по време на първата си официална поява с Уилям, Кейт и Хари - изображение

На 28 февруари се проведе първият официален кралски ангажимент, в който Меган Маркъл се присъедини към принц Хари, Кейт Мидълтън и принц Уилям. През коледните празници видяхме снимки на четиримата по време на църковната служба в Норфолк, но това е първият път, в който семействата се появяват заедно "по работа".

Кралските двойки заеха места на сцената на годишния форум на "Кралската фондация", в който се дискутират благотворителни проекти за следващите години. Уилям отбеляза началото на събитието с думите, че екипът е "особено щастлив" от присъствието на Меган за първи път при срещата на форума.

Кралски семействаХерцогът на Кеймбридж отбеляза, че е вдъхновен от своите родители – принцът и принцесата на Уелс, - които са пример за "усърдие, състрадателност и дълг". Малко по-късно Кейт коментира плановете си за кампанията "Heads Together", която до голяма степен се фокусира върху проблеми, свързани с менталното здраве.

Но това, което получи най-голям медиен отзвук от събитието, беше коментарът на Меган Маркъл относно правата на жените:

"Слушала съм да се говори много за овластяването на момичетата, за овластяването на жените; ще чуете хора да казват, че помагат на жените да намерят своя глас. Аз съм фундаментално несъгласна с това, защото смятам, че жените не трябва да намират гласовете си, а да бъдат упълномощени да ги използват, а хората – призовани да ги чуят."

Меган МаркълТя обърна внимание на конкретни движения като #Metoo и Time’s up: "Точно сега, когато има толкова много кампании като #Metoo и Time’s up, е идеалното време да насочим прожекторите към жените, за да се чувстват упълномощени, както и към хората, които ги подкрепят."

Кралските двойки показаха и забавната си страна по време на форума, като се шегуваха относно предизвикателствата, пред които се изправят в съвместната си работа. В един момент от форума към кралските двойки беше зададен въпросът дали някога са имали "разногласия", на който принц Уилям отговори положително, след което принц Хари продължи:

"Чудесно е, когато на едно място се съберат четирима души с различни характери и същата страст да променят нещата към по-добро. Имаме различни мнения, които работят наистина добре заедно."

След форума кралските особи разговаряха с хората, които взимат участие в техните кампании и ги поощряват. Те имаха възможност да получат обратна връзка относно начина, по който управляват проектите си.

По статията работи: Наталия Тотева

Източници: vanityfair.com, dailymail.co.uk 

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимки