Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Работа мечта: Да се грижиш за 55 котки на гръцки остров

Работа мечта: Да се грижиш за 55 котки на гръцки остров

Работа мечта: Да се грижиш  за 55 котки на гръцки остров - изображение

Ако някога сте гледали Mamma Mia!, определено си спомняте зашеметяващите и живописни пейзажи на остров Скопелос в Гърция. Потенциалният работодател в тази статия не предлага да участвате в заснемането на филм, но това, което предлага е не по-малко интригуващо.

Представяме ви оферта за работа, която може да се окаже вашата мечтана професия.

Когато Джоан Боуел публикува офертата във фейсбук, тя не очаква толкова много желаещи да откликнат на нейното предложение. Собственичката на приют търси човек, който да поеме задълженията и грижите за котките, докато тя и съпругът й са на почивка в Ню Йорк. Позицията е за човек, който е готов да се премести на малък гръцки остров, наречен Сирос - тихо, спокойно и приказно кътче. 

гръцки рай

Основните критерии за потенциалния кандидат са, че той трябва да обича котките, да умее да се справи с 55 котки и (себе си) наведнъж, да бъде "зрял и истински запален любител на котките, който да знае как да реагира във всяка една ситуация". Опитът е много важен, а кандидатът трябва да е над 45 години. Най-основното е да се полагат много внимание, любов и грижи към малките животинчета от "честен и надежден човек със златно сърце".

котки

Потенциалните задължения на служителя ще включват хранене на котки, лечението им и водене на ветеринар, ако е необходимо. Лицето трябва да притежава способността да се грижи за млади, стари и диви четириноги.

Работодателят предоставя безплатно жилище, в което са включени сметки за ток, вода и всички разходи, за които се сетите. Къщата не е огромна, но е модерна и уютна. Освен това има градина в задния двор с невероятна гледка към Егейско море.

Това е работа на непълно работно време, а работният ден продължава около 4 часа. Одобреният кандидат се очаква да пристигне на острова в началото на октомври.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияНовиниЛайфстайлЛюбопитноЗдравни съветиИсторияПроизводителиРецептиСоциални грижиСнимкиАнкетиПсихологияАлт. медицина