Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно 3 викторини, които само гении могат да решат – 1 част

3 викторини, които само гении могат да решат – 1 част

3 викторини, които само гении могат да решат – 1 част - изображение

Гениални ли сте? За да разберете това, не е нужно да вземате SAT тестове или да имате най-добрите оценки в училище/ в университета! Всичко, което трябва да направите, е да решите тези три викторини, които ще тестват вашата логика и интелигентност.

Погледнете добре това изображение. По ваше мнение, кой от тези изкривени кранове ще има най-бързо течащата вода. Това ще бъде тест за вашите мисловни умения и ще получите анализ на вашия отговор по-долу.

# 1

Ако сте избрали кран # 1, тогава за съжаление грешите. Вие не сте гений, но това не означава, че не сте умни. Имате способността да преминавате отвъд средния коефициент на интелигентност, който хората в обществото най-често притежават. Вие сте творческа личност, която не трябва да се ръководи от желанията на околните. Може би си мислите, че ще се изложите с идеите, които имате, но наистина ще процъфтявате, ако тръгнете по вашия си маршрут. В резултат ще повишите интелигентността и способностите си за творчество. Правете вашето собствено нещо и ще бъдете успешни в него!

# 2

Ако сте избрали кран # 2, тогава, за съжаление, ще бъдете разочаровани, тъй като това не е правилният отговор. Вие не сте от най-ярките мислители, но имате умение да използвате интелигентността на други хора, за да постигнете нещата, които желаете. Разбирате света около себе си, както познавате дланта на едната си ръка и знаете какво е необходимо, за да се постигне даден резултат. Можете да възползвайте от възможностите на останалите, за да получите нещото, от което се нуждаете. Ще постигнете голям напредък в живота си, движейки се по този маршрут – приемайте чуждата помощ и приятелската ръка, работете в екип.

#3

Ако # 3 е вашият отговор, тогава трябва да ви кажем, че сте една от най-творческите натури наоколо, но вашият отговор все не е правилен. Имате склонност да мислите извън кутията затова често ви мислят за странни; Те не могат да следват вашите идеи и затова застават срещу тях, но биха могли да процъфтяват, ако ги следваха. Вашата задача е да представяте ефективно вашите уникални идеи пред останалите, за да могат те да ви разбират по-добре и да ви помагат да постигнете целите си. Колкото повече комуникирате и получавате обратна информация за творческата си дейност, толкова по-добре ще развивате това у себе си.

#4

Ако сте избрали кран # 4, тогава сте сертифициран гений. Това е правилният отговор! Трябва да използвате своя гений за добра кауза, но вместо това страхуваме се, че го използвате за неща, които не са толкова полезни, колкото тези, които можете да постигнете, имайки предвид брилянтността ви. Трябва да използвате интелекта си за неща, които могат да бъдат от най-голяма полза на човечеството, тъй като сте измежду изключително способните хора.

Източник: tapoos.com

Снимки: yourstory.com, tapoos.com

По статията работи: Елиза Трайкова

Още по темата:

3.7, 3 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлСоциални грижиПсихологияЛюбопитноЗдравни съвети