Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Кралска изложба: вижте сватбените облекла на Меган и Хари отблизо

Кралска изложба: вижте сватбените облекла на Меган и Хари отблизо

Кралска изложба: вижте сватбените облекла на Меган и Хари отблизо  - изображение

Ако смятате, че плановете ви за следващото пътуване са предрешени – помислете отново. Може би е време да резервирате следващия билет до Англия, тъй като оригиналната сватбена рокля на Меган Маркъл и нейната тиара ще са главната атракция на новата кралска изложба. Последната ще се проведе в замъка "Уиндзор" – мястото, на което с принц Хари се венчаха през май.

Меган Маркъл по време на сватбената й церемония

Феновете на кралското семейство ще получат уникалната възможност да разгледат отблизо роклята от "Живанши", която Маркъл носеше на сватбената си церемония. След като слуховете за предстояща изложба се разпространяват от миналия месец, тя е официално потвърдена. Паметната сватбена визия на Меган, дело на Клеър Уейт Келър, може да бъде видяна от октомври до януари следващата година.

С роклята ще бъде изложен и изящния 5-метров воал, украсен с елементи от флората на 53-те страни от Общността на нациите, заедно с диамантено-платинената тиара, дадена й назем от кралицата за големия ден. В допълнение към почитта към Меган ще бъде изложено и идентично копие на униформата, носена от принц Хари.

Тиарата и сватбената рокля на Меган Маркъл

В съобщение на Royal Collection Trust е било потвърдено, че "Кралска изложба: Херцогът и херцогинята на Съсекс" ще бъде по-късно преместена в Едингургския дворец "Холирудхаус", където отново ще бъде отворена за посетители през юни догодина.

Редактор: Наталия Тотева

Източник: marieclaire.com

Снимки: marieclaire.com, twitter.com, harpersbazaar.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимки