Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Кога да очакваме следваща публична поява на принц Луи

Кога да очакваме следваща публична поява на принц Луи

Кога да очакваме следваща публична поява на принц Луи - изображение

Не сме виждали принц Луи – третото дете на Кейт Мидълтън и принц Уилям и пето по линия за трона на Англия – откакто се роди и беше представен пред общността в края на април. Скоро обаче това ще се промени. На 9 юли най-младият член на кралското семейство ще бъде кръстен в параклиса "Роял" в Лондонския дворец "Сейнт Джеймс".

Церемонията ще бъде изпълнена от Архиепископа на Кентърбъри, преподобният Джъстин Уелби. Събитието предстои да се случи почти три години след като неговата сестра, принцеса Шарлот, беше кръстена на 5 юли в "Св. Мария Магдалена" в Сандрингам. По-големият му брат принц Джордж, също е кръстен в двореца "Сейнт Джеймс" преди близо пет години. По времето на раждането на принцеса Шарлот, принц Уилям й Кейт се опитват да запазят живота си частен, затова избират по-уединено място за провеждане на кръщенето на дъщеря си.

Луи и Шарлот

Не е съвсем ясно какво е повлияло на решението на кралската двойка да кръсти сина си Луи на публично място в Лондон. Ако Уилям и Кейт следват модела на предишните кръщенета на децата си, списъкът с присъстващи няма да е много дълъг. Според източниците, по време на кръщенето на Шарлот поканените са били интимен кръг, а що се отнася до Джорд, гостите, документирани на многобройните фотографски снимки наброяват 22 души. Тази година очакваме първокласен списък, който включв повечето старши членове на семейството. 

Но сред късметлиите със сигурност ще има и един нов член: лелята на принца, Меган Маркъл, която беше кръстена от Архиепископ Уелби през месец март.

По статията работи: Наталия Тотева

Източници: vanityfair.com, people.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимки