Начало Лайфстайл Аз и моето семейство Домашен любимец Животни, които доказват, че различията нямат значение – II част

Животни, които доказват, че различията нямат значение – II част

Животни, които доказват, че различията нямат значение – II част - изображение

Какво по-хубаво от това да имаш верен приятел? Ами само най-добър приятел, с когото да растеш! И няма значение дали той има бодли, козина или пък може да лети – животните от различни видове могат да бъдат най-добри приятели. Убедете се сами.

Плъхът Риф и кучето Озирис

Много кучета не обичат мишки и плъхове. Но Озирис обожава своя приятел – плъхчето Риф. Когато един съсед запитал собственичката им дали се притеснява, че Озирис ще изяде Риф, тя отговорила: "Не! Озирис е помагал и се е грижил за десетки животни и е най-нежното куче, което съм срещала."

Кучето Кали и катеричката Стюарт

Катеричката Стюарт била болна, когато се появила в семейството, което вече имало домашен любимец – Кали, мини австралийска овчарка. Кучето взело катеричката под крилото си и животните скоро станали най-добри приятели.

Голдън ретривърът Майло и морското свинче Стюарт

Майло има всичко, за което може да мечтае едно куче – дом, човек и най-добър приятел.

Котката Комари и порчетата

Комари някога била мъничко котенце, но вече е надрасла своите приятели порчета. Въпреки това те продължават да правят всичко заедно.

Балу, Лео и Шиър Кан

През 2001 г. Балу, Лео и Шиър Кан били спасени от една къща, в която били държани като живи играчки. Те били още бебета и били ранени. Животните били откарани в убежище за диви животни. След известно време всички се възстановили, но продължавали да бъдат летаргични и нещастни. Тогава работниците в приюта предположили, че животните са свикнали едно с друго и сега си липсват /тъй като били разделени/. Е, оказали се прави. Балу, Лео и Шиър Кан били събрани и заживели щастливо заедно.

Котетата близначета Айрис и Абис

Тези необичайни котки от Санкт Петербург намерили собственика си, когато били на 3 месеца. Различните на цвят очи са следствие от хетерохромия – генетично състояние, което се среща и при хората.

Кучета и патета

Кучетата Пайклет и Пати кейкс от Сидни, Австралия, се движат за две сладки патета на име Пингвин и Попинджей. Неустоимо сладки са, нали?

Гепардът Каси и лабрадорът Мтани

Мтани /което на суахили означава "най-добър приятел"/ и Каси /което означава "бърз"/ живеят в Националния парк във Флорида. Малкото гепардче и кучето от смесена порода между лабрадор и голдън ретривър/ се запознали, когато Каси бил изоставен от майка си. Двамата малчовци бързо станали приятели и приятелството им остава здраво до ден днешен, въпреки че Каси вече е голям гепард и започнал да прекарва повече време сред роднините си, докато Мтани обръща внимание и да други гепарди.

Към първа част > > >

източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиЛюбопитноАлтернативна медицинаСпортАнкетиПсихологияЗдравни съветиТестовеНовиниЛеченияИсторияЗаведенияСоциални грижиПроизводители