Начало Лайфстайл Интимно 20 въпроса, които зададени към партньора, ще задълбочат връзката ви (2 част)

20 въпроса, които зададени към партньора, ще задълбочат връзката ви (2 част)

20 въпроса, които зададени към партньора, ще задълбочат връзката ви (2 част) - изображение

Вижте началото на статията ТУК>>>

11. Когато си сред хора се зареждаш с енергия или се изморяваш емоционално?

Този въпрос ще подскаже дали човекът е интроверт или екстроверт. Много хора смятат, че е лесно да се разбере от пръв поглед, но не е точно така. Прието е екстровертите да са забавни, приятелски настроени и разговорливи, докато интровертите да са срамежливи, необщителни и тихи. Това обаче, е голяма грешка. Екстровертите са хора, които се зареждат с енергия, когато се намират в компания, докато интровертите имат нужда да прекарват повече време насаме, за да се "презаредят".

12. Ако можеше да напишеш бележка на по-младото си АЗ, какво би му казал - с три думи?

Този въпрос е както тъжен, така и приятен, защото всеки от нас би искал да предаде настоящата си мъдрост на себе си - преди години. Той предразполага разговорът да се прехвърли на теми от детството, което наистина ще ви помогне да се сближите с човека отсреща.

13. Кое е нещото, което те кара да се чувстваш жив/а?

Всеки от нас има нещо такова. Мъжете обикновено имат нужда да чувстват, че постигат своята "мисия" в живота. Всеки човек има нещо такова, но не всеки е достатъчно силен или смел, за да го постигне.

14. Как би изглеждал един твой перфектен ден?

Не е необходимо денят да е специален (сватба, рожден ден или нещо такова). Денят може да е перфектен, когато е напълно обикновен.

15. Социалните мрежи събират ли ни или правят хората по-изолирани и самотни?

Този въпрос може да породи доста дълга дискусия. Не е толкова личен, колкото останалите, но е забавно да чуеш мнението на партньора си за нещо, толкова навлязло в живота ни.

16. Кое следваш принципно - сърцето или ума си?

Това ще ви покаже дали човекът е мислител или предпочита да чувства нещата. Повечето хора биха отговорили "и двете", но обикновено винаги е повече едно от двете неща.

17. Кога беше последният път, в който плака?

Дори най-мъжествените мъже плачат понякога. Ако сте жена и задавате този въпрос на партньора си, постарайте се да го предразположите да отговори възможно най-искрено на него - не го карайте да се чувства неудобно.

18. Коя е любимата ти книга на всички времена?

Всеки има една такава книга, която дори вече не прилича на такава, защото я е чел стотици пъти. И тези са нашите любими книги, защото отразяват самите нас до известна степен.

19. Кое е нещото, което никога не завършва добре?

Може да има толкова много отговори тук - от нещо сериозно до нещо наистина глупаво. Забавлявайте се!

20. Какъв е най-добрият начин за релаксация след дълъг и тежък ден?

Още един лесен и приятен въпрос. Опознаването на някой не е лесен процес, но с тези въпроси, включително и този, можете да разберете какво цени, какво харесва, какво мрази и какво е преминал човека през живота си.

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлПсихологияЗдравни съветиСнимкиЛюбопитноИсторияНовиниВидеоИнтервюта