Начало Лайфстайл Интимно 20 въпроса, които зададени към партньора, ще задълбочат връзката ви (1 част)

20 въпроса, които зададени към партньора, ще задълбочат връзката ви (1 част)

20 въпроса, които зададени към партньора, ще задълбочат връзката ви (1 част) - изображение

В тези години на безкрайна комуникация, сме по-несвързани от всякога и това е една от причините връзките ни да не се задълбочават. Може би вече ни липсва истинността на комуникацията — онази - лице в лице.

За да бъдат връзките ни продължителни и истински, трябва да изградим ценна връзка, а това става, когато се свържем дълбоко с партньора си.

Вижте тези няколко въпроса, които ще помогнат на вас и на любимия ви човек да задълбочите връзката си.

1. Кое е нещото, за което се радваш, че не ти се налага да направиш отново?

Този въпрос може да каже много за човека, на когото го задаваме. Обикновено нещата, които не искаме повече да вършим, са нещата, които са били най-трудни и тежки за нас, но и които са ни променили наистина много — те са ни помогнали да се превърнем в това, което сме. Обикновено най-трудните ситуации в живота ни ни показват истинската ни сила.

2. Кое е нещото, което винаги отлагаш?

Винаги има причина да отлагаме дадени неща, но невинаги веднага разбираме причината за тях. Има хора, които отлагат доста неща в ежедневието си, просто защото това е техен навик, а има и хора, които са по-целеустремени и които не обичат да отлагат нещата.

3. Какво би направил/а с живота си, ако изведнъж получиш 1 милиард долара?

Всички работим, за да живеем и докато може би някои от нас се наслаждават на работата си доста, това едва ли би било нещото, което бихте избрали да правите до края на живота си, ако нямахте да плащате всички тези сметки. Този въпрос е важен, защото показва какво човек цени в живота и какви са най-дълбоките му желания. Дали иска да пътува около света? Да отдаде живота си на благотворителност?

4. Какво би дала една здравословна връзка на участниците в нея?

Всеки има различни нужди във връзката. Има неща, които са готови да дадат и неща, които искат да получат. Хората обикновено дават любов по начин, по който се чувстват най-обичани, но не всеки преживява любовта по еднакъв начин. Когато вие и партньорът ви се допълвате взаимно, получаването на здрава връзка ще е доста безпроблемно. Ако имате различни нужди, то тогава може би ще се наложи да работите по-усилено, за да бъде всеки от вас удовлетворен. Въпросът ще помогне да научите какви са разбиранията на другия за връзките и любовта.

5. Вярваш ли, че всичко се случва по някаква причина или просто намираме причините, след като нещо вече се е случило?

Повечето хора се делят на две категории - едните, които мислят, че всичко се случва заради съдбата и вторите, които мислят, че всичко е една огромна случайност. Този провокативен въпрос ще ви покаже към коя група хора спада вашият партньор, а може и да подбуди някои сериозни теми на разговор.

6. Има ли нещо, което считаш за абсолютно непростимо?

Отговорите на този въпрос вероятно зависят от преживяванията на човека. Ако им е било изневерявано, те ще считат това за непростимо. Други могат да простят всичко, трети считат повечето неща за напълно непростими.

7. Ако утре се събудиш без страхове, какво е първото нещо, което ще направиш?

Използвайте този забавен въпрос, за да разберете какво човекът срещу вас иска от живота и какво го спира от това да го постигне.

8. Каква е била "прикритата благословия" в живота ти?

Всички сме имали моменти, в които сме мислили, че се случва най-лошото нещо в живота ни, но то се е оказало едно от най-щастливите. Ще е приятно да се върнем назад във времето, за да го обсъдим заедно с любимия човек.

9. Ако можеше да избереш само една година от живота си, която да можеш да изживееш отново, коя ще е тя и защо?

Хората могат да разберат този въпрос по различен начин. Някои биха искали да преживеят най-забавната и щастлива година, докато други биха искали да я преживеят отново, за да променят някои неща или да поправят грешките, които са допуснали.

10. Кое е поведението, което никога не би толерирал/а?

Всеки има нещо наум, когато му зададете този въпрос. Мъжете често не могат да търпят дадено поведение у жените — и обратно.

Вижте продължението ТУК>>>

 

Още по темата:

3.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлПсихологияСнимкиЗдравни съветиЛюбопитноНовиниИсторияВидеоИнтервюта