Начало Лайфстайл За свободното време Туризъм и отдих Тази двойка печели по $ 9000 от Инстаграм на снимка от пътуване. Ето как!

Тази двойка печели по $ 9000 от Инстаграм на снимка от пътуване. Ето как!

Тази двойка печели по $ 9000 от Инстаграм на снимка от пътуване. Ето как! - изображение

Джак Морис и Лорън Булен се срещат във Фиджи миналата година и от онзи момент насам живеят мечтата на хиляди хора. Те не просто пътуват по света непрестанно, документирайки всичко в невероятни фотографии, но получават до $9000 за всяка публикувана снимка в Инстаграм.

Джак има 2 милиона Инстаграм последователи, а Лорън - 1,2 милиона. Така двойката вече има достатъчно пари от марки и туристически компании, които да спонсорират техните редовни приключения по целия свят. Пред DoYouTravel Джак споделя няколко съвета, които помагат на двойката по пътя към мигновена слава, а ние с вас можем да си водим бележки.

"Редактирам всичките си снимки в един и същи стил с моите Lightroom настройки", разказва той, относно този "замечтан" ефект, характерен за снимките им. Това означава, че Джак не ползва никакви мобилни филтри и апликации, а единствено настройките на Macbook Pro. Това, от своя страна можем да приемем за чиста проба реклама, но можем да го оправдаем - все пак това е, от което двамата печелят своите спонсорства. Двойката прави снимките около един час след изгрев слънце, тъй като "това е най-спокойното време на деня." Двамата споделят, че не са взимали по-малко от $ 3000 за пост.

Вижте за какво говорим в галерията ТУК >>>, но нека ви предупредим, че това ще направи работния ви ден да изглежда още по-труден за изживяване!

Източник: boredpanda.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиЗдравни съветиПсихологияЛюбопитноСпортАлт. медицина