Начало Лайфстайл За свободното време Непозната земя Най-зловещите неща, които децата ви са казвали - част 2

Най-зловещите неща, които децата ви са казвали - част 2

Най-зловещите неща, които децата ви са казвали - част 2 - изображение

Мики Кендъл се обръща към своите последователи в Туитър с въпроса "Кое е най-странното/зловещо нещо, което вашето дете някога е казвало?". От заплахи за насилие, до истории с призраци, някои от отговорите, които получава Кендъл, са шокиращи. Вижте най-любопитните от тях тук: 

"Един от синовете ми беше нарисувал картина със самолет и каза: "Всички хора в самолета са хванати в капан". Попитах го как така, той продължи да рисува пламъци и кръв навсякъде и отвърна, че всички са мъртви и никога няма да бъдат открити. Същата седмица изчезна Полет 370 на Малайзия Еърлайнс."

"Събудих се посред нощ в пълна тъмнина. Стори ми се, че някой ме вика, но в стаята беше тихо. Разбрах, че 3-годишната ми дъщеря се беше промъкнала в стаята, когато тя се наведе до ухото ми и прошепна:'Когато бях дядо имах собствена железница.'"

"Работя с четвърти клас. Има едно особено момче, което веднъж, докато дялкаше жълта боя от един молив, ме погледна и каза: 'Стържа този молив, както ми се иска да направя и с кожата на моя учител.'"

"Една сутрин се събудих и 3-годишната ми дъщеря ме галеше по косата. Попитах я от какво има нужда, а тя отговори: 'Иска ми се да имах нещо твое, което да мога да нося със себе си през цялото време. Например пръст.'"

"Когато бях на четири говорих суахили като втори език и никой от семейството ми нямаше представа откъде може да съм го научила. Разказвах, че имам леля в Холивуд, от която го знам. Разбира се, нямаше такова нещо."

Момче

"Плодът крещи ли, когато го белиш?"

"Разказвах история на децата ми за злата вещица, която била изгонена от своето кралство и трябвало да заживее на самотно и далечно място.
3-годишната ми дъщеря: - Но преди това са й извадили очите.
Брат й, който е на 7: - И отрязали главата.
Има част от мен, която се гордее с тях." 

"Едно от децата в детската градина, докато си играе с косата ми: 'Ще ми се да можех да запазя косата ти под възглавницата си завинаги.'"

"Когато племенниците ми оставаха вкъщи, майка ми спеше при тях на приземния етаж. Веднъж ми разказа как 4-годишният ми племенник се събудил и я попитал: 'Чу ли как стените ми говориха снощи?'"

"Ние не сме в тази стая. Всъщност сме в друга стая, която изглежда точно както тази."

"Преди да се родя семейството ми е живяло в Европа и един ден след посещение на къщата на Ане Франк, сестра ми попитала татко дали Бог му говори. Баща ми, който е шофирал колата, разказва, че всички освен моята по-голяма сестра, която по това време трябва да е била на около 4 години, били заспали. Той й отвърнал: 'Понякога да. А на теб?' Тя казала, че Бог не й говори, но мъртвите да.

Вижте първата част на статията тук.

По статията работи: Наталия Тотева

Източник: boredpanda.com
Снимки: pixabay.com/bg

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиЛайфстайлСнимкиПсихологияНовиниСоциални грижиТестовеЛюбопитноРецептиАлт. медицинаИсторияСпортХранене при...АнкетиИнтервютаОрганизацииНормативни актовеОбразованиеЗаведенияСпециалистиИзследванияКлинични пътекиЛеченияБотаника