Начало Лайфстайл За свободното време Непозната земя Най-зловещите неща, които децата ви са казвали - част 1

Най-зловещите неща, които децата ви са казвали - част 1

Най-зловещите неща, които децата ви са казвали - част 1 - изображение

Мики Кендъл се обръща към своите последователи в Туитър с въпроса "Кое е най-странното/зловещо нещо, което вашето дете някога е казвало?". От заплахи за насилие до истории с призраци, някои от отговорите, които получава Кендъл са шокиращи. Вижте най-любопитните от тях тук:

"Когато синът ми беше на 3 години, той започна да пее една детска песен, която бабата на съпруга ми е пяла на всички деца в семейството. Тя почина преди моят син да се роди. Никой от нас не може да говори (или пее) на полски."

"Когато бяхме деца по-малкият ми брат ни разказваше за 'другите си' баба и дядо и за синята къща, в която живеели. Ние винаги му казвахме, че си измисля и веднъж той каза на майка ни, че може да ни заведе при тях. Качихме се в колата и след като брат ми даваше указания около 45 минути за посоката, минахме през четири различни града и стигнахме затворена улица с изоставена синя къща."

"Дъщеря ми беше на 3 години, когато ми каза, че съм най-добрата майка, която е имала. Отвърнах й, че съм всъщност единствената майка, която е имала. Тя ме погледа и каза: 'Не, ти си третата, но си най-добрата.'"

"Веднъж със сина ми играехме на криеница сами в гората. Беше зловещо тихо. Изведнъж от нищо той каза: 'Гората настоява за своята жертва.'"

"През 1991 г. работих като педиатър и при мен имаше 5-годишно момче. То живееше в страната, нямаше приятели, учеше вкъщи и родителите му нямаха телевизор. Когато ме видя каза: 'Твоят брат ме спаси във войната в Персийския залив'. Сигурно съм бил много пребледнял, тъй като брат ми беше служил в Ирак."

Момче

"Когато бях малка се събудих посред нощ до висок мъж, който разтриваше крака ми. Бях твърде уплашена, за да крещя. Родителите ми не ми повярваха, но по-големият ми брат отговаряше на описанието. Той умира преди да се родя. Спях в неговата стая и старите му играчки често се включваха от само себе си."

"Когато дъщеря ми беше 2-годишна я намерих под масата с една от старите, детски книги на съпруга ми, разгръщайки страниците, сякаш чете. Когато я попитах какво прави, тя ми отвърна, че с баба й четат. Майката на съпруга ми почина преди тя да се роди. Книгата беше нейна."

"Когато сестра ми беше на 7 години ни попита защо държим всички мъртви баби и дядовци на тавана. После се засмя."

"Бях детегледачка и едно от децата, за което се грижех, ме помоли да отидем да си играем в мазето. Когато слязохме долу тя каза: 'Когато те сложат в кутия никой не може да те чуе. Никой няма да може да те чуе тук долу също'. После ме ухапа."

"Веднъж, когато дъщеря ми беше на 4, ме чакаше в края на коридора. След като стигнах до нея и й казах да отидем в другата стая, тя се обърна към мен и каза: 'Не чакам теб, мамо. Чакам тях.' После посочи празния коридор и се засмя." 

Вижте втората част на статията тук

По статията работи: Наталия Тотева

Източник: boredpanda.com

Снимки: pixabay.com/bg

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлПсихологияЗдравни съветиЛюбопитноХранене при...СпортНовиниСоциални грижиАнкетиИнтервютаРецептиТестовеИсторияАлт. медицинаОбразованиеНормативни актовеОрганизацииЗаведенияСпециалистиКлинични пътекиИзследванияЛеченияБотаника