Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Майка направи пародия на снимката на Бионсе с близнаците

Майка направи пародия на снимката на Бионсе с близнаците

Майка направи пародия на снимката на Бионсе с близнаците - изображение

Първата снимка на звездните близнаци на Бионсе събра над 9 000 000 харесвания. На нея Бионсе и близнаците са покрити в лилав плат на цветя. Тя е със син воал на главата. Това изображение напомня на фотографията, с която певицата обяви бременността си.

Бионсе


Ирландката от Корк Шарън Келуей, която е майка на 5 деца, се вдъхновява от американската звезда. Тя пресъздава известната фотография, като прегръща своите близнаци, които ражда през февруари. 40-годишната майка избира по-освежаваща обстановка, а именно нейната градина. Обута с кецове, обвита с цветно наметало, и с булчински воал тя ,успешно или не, се конкурира с американската звезда. Шарън споделя: "Видях картината и си мислех, че е страхотно, затова взех розово одеяло и направих своя собствена версия. Дъщеря ми Мегън, която е на 6 години направи снимката.“

пародия


Майката признава, че е фен на Бионсе, но смята конкретната фотография за неестествена и това е причината да направи пародията. Шарън се чуди колко снимки си е напрала певицата, преди да избере „правилната“, която да обработи и сподели в Инстаграм.

пародия


Майката обяснява, че след това изпраща снимките на съпруга си и приятели от Канада. След като мъжът и ги вижда той смята, че те са прекалено хубави и я призовава да ги сподели в социалните мрежи.

В момента, в който тя качва снимките в Интернет телефонът на Шарън "звъни непрестанно" и има опасност майката да се превърне в толкова голяма звезда като кралица Би. Тя е търсена за интервюта от местни, национални и международни медии. Изображенията взривиха социалните мрежи и куп медии по света я интервюират. Ирландката признава, че е била изненадана от тази „неочаквана слава.“

 източник: thesun.ie; bbc.com 

 по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиИсторияПсихологияНовиниЗдравни съвети