Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Въпреки че е бременна с близнаци, Бионсе не спира с изтощителните тренировки

Въпреки че е бременна с близнаци, Бионсе не спира с изтощителните тренировки

Въпреки че е бременна с близнаци, Бионсе не спира с изтощителните тренировки - изображение

Само преди два месеца 35-годишната R&B изпълнителка съобщи в Instagram, че със съпруга си Джей Зи очакват близнаци. Към снимката тя добави следния текст:

"Искаме да споделим с вас нашата любов и щастие. Благословени сме за втори път. Изключително благодарни сме, че нашето семейство ще се увеличи с двама и ви благодарим за хубавите пожелания. Семейство Картър."

Бионсе

На снимката Бионсе е по бельо и носи бледозелен воал и е заобиколена от много цветя.

Не е ясно в кой месец на бременността си е певицата, но медиите зад океана предполагат, че е в петия. По-изненадващото е, че въпреки бременността си и факта, че носи не едно, а цели две бебета, Бионсе продължава с изтощителни тренировки, каквито не правят дори жените, които не са "трудни".

Бионсе

Според изданието Us Weekly Бионсе посещава почти всеки ден любимите тренировки на вече бившата първа дама Мишел Обама в Лос Анджелис – SoulCycle – високо интензивни спининг тренировки.

Джей Зи почти всеки път я придружава. Двамата се промъквали след залез слънце и после бързали да се приберат.

Бионсе

Онлайн списанието отбелязва също така, че любимият инструктор на Бей е Анджела Дейвис, която е и личен треньор на небезизвестната Опра Уинфри.

Надяваме се, че Бионсе се грижи за здравето си интензивните тренировки няма да навредят на бременността й. Но определено може да заявим, че изглежда повече от невероятно.

източник: harpersbazaaar.com; dailymail.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайл