Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Бионсе в емоционална изповед – за децата, съпруга си и предателствата в живота

Бионсе в емоционална изповед – за децата, съпруга си и предателствата в живота

Бионсе в емоционална изповед – за децата, съпруга си и предателствата в живота - изображение

Поп дивата Бионсе е звездата, която краси корицата на септемврийската модна библия Воуг. За първи път тя разкрива подробности за бременността, близнаците Руми и Сър, съпруга си. По-натурална от всякога изпълнителката позира, за да демонстрира колко е важно хората да ценят естествената си красота. Тайлър Мичъл е изборът на Бионсе за фотограф. Той е първият в историята фотограф на модната библия, който е чернокож и снима корица.

Бионсе

"Тежах 100 килограма в деня, в който близнаците се появиха на бял свят. Вследствие на прееклампсия бях на легло цел месец и бях адски подута.През цялото това време, аз се опитвах да оцелея и едва месеци по-късно успях да си отдъхна. Здравето на мен и децата беше застрашено и затова се наложи спешно секцио. Руми и Сър бяха за няколко седмици в отделението по неонатология.

Изпълнителката признава, че най-силна подкрепа в онзи момент е получила от нейния любим Джей Зи, който се е проявил като истински войник.

"Той беше моята поддържаща система. Видях друг човек пред себе си. Радвам се, че бях част от неговото израстване като баща, съпруг и добър приятел. 

Бионсе

Бионсе споделя, че все още не е влязла във форма бързо, както при първата си бременност, но и не смята да го направи скоро.

"Бедрата ми са по-закръглени и имам коремче, но децата й мъжът ми ме харесват такава. Приех факта, че съм закръглена. Ако дойде ден, в който искам да постигна перфектна форма ще ходя на фитнес, ще спазвам строга диета и ще го постигна. Уверена съм в себе си, и на този етап обичам тялото си."

Бионсе

През годините постоянните спекулации за разрив в брака на изпълнителката не стихват. Относно изневерите звездата коментира уклончиво: "Нищо никога не е само черно и бяло. Има толкова нюанси в този живот. Преминала съм през Ада и съм се завърнала, но съм благодарна за всеки един белег. Разбивали са сърцето ми, преживявала съм много предателства и в личен и в професионален план. Бях изгубена, пренебрегвана и ранима. Всичкият път, който съм извървяла ме научи да се смея, плача да израствам и да се развивам."

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: vogue.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиРецептиЛюбопитноСпорт