Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Една истинска икона на 37. Честит рожден ден, Бионсе!

Една истинска икона на 37. Честит рожден ден, Бионсе!

Една истинска икона на 37. Честит рожден ден, Бионсе! - изображение

Днес иконата на нашето време, Бионсе, има рожден ден. За своя житейски път тя вече е приета като един от най-известните и влиятелни световни изпълнители на всички времена с над 100 милиона продадени албума. За тях е получила неизброимо много награди, като 24 от които са от MTV. С непрестанно разрастващата се кариера, със семейството, което е изградила и съхранила и до днес, тя се превръща в авторитетен модел за подражание. Нейната силна и борбена личност личи най-вече в думите й.

Бионсе

Ето и някои от най-известните и внушителни цитати на Бионсе.

1. Ако всичко беше перфектно, не бихме могли да се учим и надграждаме.

2. В лоши моменти, питам себе си "И какво трябва да направиш по въпроса?". Използвам негативизма, за да подсиля трансформацията си към по-добро.

3. Трябва да преустановим собствената преценка за себе си, да стъпим смело напред като жени и да поемем нещата в свои ръце.

4. Не мога да остана в комфортната си зона. Веднага щом постигна нещо, си поставям следваща по-висока цел. Така стигнах и дотук.

5. Най-привлекателното нещо, което жена може да притежава, е увереността.

6. Наистина мисля, че една жена трябва да бъде финансово независима от своя съпруг. И нека си го кажем, парите дават сила на мъжа да води. Дават му силата да определя кое е ценно. Дават му силата да определя кое е секси. И мъжете определят кое е женствено. Това е абсурдно.

7. Бъди здрава и се грижи за себе си, но бъди щастлива и с нещата, които изграждат твоето истинско Аз.

8. Истинската "дива" е изящна, талантлива, силна, безстрашна, смела, но и скромна.

9. Всеки има своите несъвършенства. Но, знаете ли, човек трябва да се съсредоточава и върху други свои качества, освен външния си вид.

10. Твоята самоценност зависи от теб. Не трябва да зависи от някой друг, който да ти казва какъв си.

11. Беше толкова освобождаващо, когато осъзнах какво искам, какво наистина ме прави щастлива и какво никога не бих толерирала. Научих се, че грижата за мен не е ничия работа, освен моя собствена.

12. Не се опитвай да се подценяваш според околния свят. Нека светът се опита да настига теб.

13. Не трябва да доказвам себе си пред никого. Следвайки сърцето си, оставам концентрирана върху това, което искам да кажа пред света. Аз ръководя собствения си свят.

14. Силата не ти се дава. Ти сам трябва да я вземеш.

Бионсе често е приемана като феминистка, заради разбиранията си, но тя лично не се определя като такава. Изпълнителката е против слагането на каквито и да е етикети. Вярва в равенството между хората във всички аспекти - полови, етнически, социални и пр. Този начин на мислене е и в основата на творчеството и. С всеки един от изброените цитати може да се направи асоциация към конкретна нейна песен.

Точно това я прави истински артист.
Точно затова е наричана кралица.
Точно затова я обичаме.

Редактор: Милена Минчева

Източник: goalcast.com

Снимки: archive.massappeal.com; reckontalk.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайл