Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум 5 причини, които правят Бионсе прекрасен модел за подражание

5 причини, които правят Бионсе прекрасен модел за подражание

5 причини, които правят Бионсе прекрасен модел за подражание - изображение

Подкрепата, която оказа на Хилари Клинтън

Бионсе


По време на последните президентски избори в САЩ през 2016 г. Бионсе подкрепя активно Хилъри Клинтън. Тя дори се качи на сцената по време на концерт на съпруга си Джей Зи в Охайо, за да препоръча кандидатката и да апелира към младите да използват и изказват своя глас.

Силните внушения, които извират от песните й

Музиката й е не просто приятна за слушане, но посланията, които носи в себе си, както и самите текстове са вдъхновяващи и често демонстриращи женската сила.

Нейният принос към движението Black Rights Matter

Бионсе и съпругът й даряват хиляди долари, за да освободят активисти, арестувани по време на протестите срещу полицайската бруталност. Освен това отделят значителни суми и за самите кампании на движението.

Имената и на двамата са много важни в борбата за равенство на афро-американците.

Показва ясно житейските тегоби на чернокожите в Америка

След феноменалното й представяне на Take My Hand, Precious Lord по време на наградите Грами през 2015г., Бионсе реализира и късомеражен документален филм за расовата несправедливост в САЩ. Филмът жъне голям успех и има над 2 милиона гледания в Youtube.

Демонстрира, че красотата идва под много форми

Поразровете се в нейната страница в Instagram и ще видите за какво говорим. Тя качва многообразие от тоалети, показвайки, че модерно трябва да бъде това, което наистина се харесва на човек. Във време, в което в социалните мрежи надделяват снимки на хора с перфектни форми и огромно сходство в тенденциите, да попаднеш на публикациите на Бионсе действа доста ободряващо и окуражително.

Емблематична е и нейната песен Pretty Hurts, в която показва терзанията на моделите, стремящи се към перфекционизъм. Посланието в този проект е много ясен – нужната промяна не е по тялото на жената, а в самата й душа.

Влиятелната певица никога не е прикривала пищните си бедра и винаги е апелирала към жените по целия свят да се приемат такива, каквито са.

 

Редактор: Милена Минчева

Източник: femalefirst.co.uk

Снимки: rebloggy.com

Още по темата:

0.0, 0 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиХрани и ястияПсихологияЛюбопитноСпортРецепти