Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Кукла Барби с тениска, която подкрепя еднополовите бракове

Кукла Барби с тениска, която подкрепя еднополовите бракове

Кукла Барби с тениска, която подкрепя еднополовите бракове - изображение

Компанията производител на кукли Барби публикува в Инстаграм снимки на кукла, която е облечена с тениска със следния надпис "Love wins" ("Любовта побеждава"), подкрепяйки узаконяването на еднополовите бракове.

На снимките Барби не е сама, а в компанията на нова кукла, която е идентична с модния блогър Ейми Сонг. Именно тя е дизайнер на тениската, вдъхновена от гей парадите, които се проведоха в САЩ през месец юни миналата година.

кукли

По-голямата част от интернет потребителите приветстват най-новата инициатива: "Най-после Барби да свърши нещо полезно", гласи един от коментарите. Но други предположиха, че може би куклата е бисексуална: "Такова вдъхновение! Това показва, че дори жените са бисексуални! ", А трети казва: "Барби? Повече като Бар-би! ".

Производителите на играчката не коментират нейната сексуалност, но споделят, че Барби е "всеобхватна играчка, която празнува многообразието, добротата и приемането".

кукли Барби

По-рано тази година от компанията производител пуснаха в продажба 17 нови кукли, които са посветени на реални и вдъхновяващи жени от миналото и настоящето като Фрида Кало, Амелия Еърхарт, Ашли Греъм и много други.

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: theguardian.com

Още по темата:

4.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимки