Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Жена взриви сватбената си рокля, за да отбележи края на 14-годишния си брак

Жена взриви сватбената си рокля, за да отбележи края на 14-годишния си брак

Жена взриви сватбената си рокля, за да отбележи края на 14-годишния си брак - изображение

Да взривиш булчинската си рокля, за да отпразнуваш развода си. За някои това е смешно и нелепо, граничещо с абсурда, но за една жена от Тексас това е самата реалност. И ние сигурно нямаше да знаем за тази история, ако не беше сестрата на ексбулката, която заснема видео от паметното събитие и го пуска в интернет.

Вместо да страда и плаче за приключването на 14 - годишния си брачен живот американката Кимбърли решава да купонясва, след като получава развод.

Разведената жена организира парти на което ритуално унищожава всички предмети и спомени, които са свързани с отминалия й брачен живот. На церемонията присъстват над 40 роднини и приятели, които остават шокирани, когато Кимбърли взривява булчинската си рокля. За да предизвика експлозия с веществото танерит, жената използва пушка с мерник и бам – последвал мощен взрив, който се чува в района във фермата на бащата на Кимбърли.

Мнозина и задават въпроса защо вместо да взривява дрехата не я даде за благотворителност, но Кимбърли е категорично против: "Реших да я взривя, защото за мен тя бе символ на лъжата“.

След като взривява булчинската рокля Кимбърли разкрива, че сее почувствала облекчена. "Беше като в екшън филм, но ми подейства наистина много освобождаващо. Вече не съм глупава, заключва тя."

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: globalnews.ca 

Снимки: dailymail.co.uk

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЗдравни съветиПсихологияИсторияЛюбопитноСнимкиСоциални грижи