Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Възрастен мъж дарява сватбената рокля на съпругата си с трогателно послание

Възрастен мъж дарява сватбената рокля на съпругата си с трогателно послание

Възрастен мъж дарява сватбената рокля на съпругата си с трогателно послание - изображение

Благотворителен магазин в Англия, който набира средства за лечение на хора, болни от рак, наскоро получил анонимно дарение – стара сватбена рокля.

Но освен необичайния подарък, към него имало малка изненада, която го правела още по-специален. Развълнувани, служителите на магазина направили всичко възможно, за да открият милия джентълмен, който дарил роклята. За целта използвали социалните мрежи.

Публикацията във Facebook веднага привлякла вниманието на много хора, но за това не била виновна само красивата сватбена рокля. Всъщност, към нея имало прикрепена малка бележка. На нея пишело: „Пожелавам на дамата, която ще вземе тази рокля да прекара живота си с любимия си, като моите 56 щастливи години. Бях истински късметлия да се оженя за дама като моята.“

За да съберат средства за своята благотворителна цел, магазинът решил да качи роклята за продан в eBay, където е получила 62 запитвания за повече от 6 000 паунда.

Накрая служителите на магазина успели да открият автора на бележката, но той пожелал да остане анонимен. 85-годишният пенсионер признал, че даряването на роклята било трудно решение, но той бил много щастлив, че споменът за съпругата му ще живее чрез неговия жест.

Светът все пак не е толкова лошо място, нали?

 източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимки