Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Жена получава сватбената си рокля 32 години по-късно, след като я оставя на химическо чистене

Жена получава сватбената си рокля 32 години по-късно, след като я оставя на химическо чистене

Жена получава сватбената си рокля 32 години по-късно, след като я оставя на химическо чистене - изображение

С 32 години закъснение Мишел от щата Охайо получава сватбената си рокля, която оставя за химическо чистене през далечната 1985 г. През тази година Мишел се омъжва, а след това оставя роклята си на химическо чистене, за да бъде почистена и прибрана в гардероба. Но внезапно сватбеният тоалет е изгубен. 

https://static.framar.bg/filestore/jena_poluchava_svatbenata_si-_roklq_s_32_godini_zakysnenie-3.jpg

След недоразумение от страна на служител в химическото роклята се озовава в грешната кутия и е предадена на друга жена. Без да погледне пратката, дамата я съхранява на тавана. След години нейната дъщеря Ейм отваря кутията и се натъкна на грешната рокля. Тя веднага пуска снимки с надеждата да открие истинския собственик. Двадесет и четири часа по-късно приятелка на Мишел я разпознава и се свързва с Ейм.

Жена получава сватбената си рокля 32 години по-късно, след като я оставя на химическо чистене

Видео, разпространено в социалните мрежи, показва реакцията на Мишел, когато вижда сватбената си рокля за първи път след цели 32 години в неизвестност.

Докато разкъсва кутията, в която е роклята, изведнъж започва да плаче от радост. "Тази рокля не е моя", споделя Мишел. "Шегувате ли се? Наистина ли я намерихте? Къде, как?", пита жената.

Въпреки щастливия край за Мишел, се оказва, че роклята на майката на Ейм я няма. Момичето се надява да я открие, за да сбъдне детската си мечта – да я носи в сватбения си ден.

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: abcnews.go.com; mirror.co.uk

Снимки: facebook

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимки