Начало Лайфстайл Интимно 18+ 7 мръсни сексуални традиции от древността – I част

7 мръсни сексуални традиции от древността – I част

7 мръсни сексуални традиции от древността – I част - изображение

Историята е един доста очарователен предмет, особено когато става въпрос за мръсните сексуални традиции на нашите предшественици. Ако смятате, че традициите са скучни, предлагаме ви да преосмислите становището си. Дори не можете да си представите какви мръсници са били предците ни. И разполагаме с доказателства за това твърдение, датиращи още от каменната епоха!

Жените можели да съдят мъжете си, ако не ги задоволяват

Да, не сте прочели грешно! Ако вашият съпруг не е достатъчно добър в леглото, е можело да отнесете въпроса до съда. Сексът през средновековието е означавал много. Бракът с човек, който не е добър в леглото, се смятал за незаконен и можел да бъде разтрогнат от Католическата църква. Но това не било толкова лесно, колкото звучи – не било достатъчно просто да заявите, че съпругът ви не става за онази работа. Трябвало да го докажете пред съдии, лекари, роднини и който още бил допуснат да гледа шоуто.

"Можете ли да запазите ерекцията си?" – на мъжът били задавани подобни въпроси, за да се докаже неговата импотентност. Лекарите първо му правели обстоен преглед, за да разберат дали обвиненията се верни или не, а след това двойката трябвало да "свърши работата" в легло, което било добре осветено от свещи. Медицинските сестри и хирургът от време на време ги проверявали, за да видят дали обменят достатъчно течности и дали има достатъчно петна по леглото. Ако се докажело, че съпругът е "невинен", той можел веднага да се разведе със съпругата си. Но ако наистина се окажел "некомпетентен", бракът бил анулиран.

Дилдо от каменната епоха

Древните хора определено знаели какво означава "самозадоволяване" и ако смятате, че мастурбирането е нещо, измислено през този век, дълбоко се заблуждавате. Просто разгледайте този артефакт. Пещерните хора не винаги са правели огън, така както е показано в учебниците по история. Определено нашите предци са били много изобретателни.

През 2004 г. в Югозападна Германия е открит най-старият каменен вибратор. Според трасологичните изследвания по повърхността му има следи, които подсказват, че той е имал и чисто утилитарна функция – заедно с кремък древните хора с него палели огън. Но докато мъжете са на лов, какво ли са правели жените с това каменно дилдо?

Тази находка е повече от поразителна!

Вагинален хляб

Това може би е най-отвратителната традиция от всички мръснишки средновековни традиции. В онези времена имало доста интересен начин лесно да откриеш кой си пада по теб. Жените приемали доста буквално поговорката, че "Любовта на мъжа минава през стомаха". Но интерпретацията им е доста отвратителна: ако той изядял хляб, който се е докосвал до тяхната вагина, той определено си падал по момичето.

Тази доста обезпокоителна традиция се състояла в това, че жената притискала тестото за хляб между краката и дупето си, след което го изпичала и поднасяла на любимия си. Ако той го изядял, се смятало, че е най-лоялния избраник на света и любовта им ще трае вечно.

Към втора част > > >

източник: sarcasmlol.com

Още по темата:

3.6, 5 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлИсторияПсихологияЛюбопитноАнкетиСнимкиЗдравни съветиТестовеЗдравни проблемиОрганизацииНовиниФизиологияНаправления в медицинатаСпециалистиРецептиАлт. медицинаЛеченияХранене при...Социални грижиБотаникаСпорт