Начало Лайфстайл Красота и стил Нашето тяло 13 сутрешни навици, с които най-успешните хора започват деня си - част 2

13 сутрешни навици, с които най-успешните хора започват деня си - част 2

13 сутрешни навици, с които най-успешните хора започват деня си - част 2 - изображение

Най-успешните хора имат много общи неща. Те имат строго организиран ежедневен график, който им помага да се развиват както в кариерата си, така и в личния си живот.

Представяме ви 13 сутрешни навици, с които най-успешните хора започват деня си.

Британи Сноу: Плейлист за "подготовка"

Британи Сноу

Дори ако обикновено се събудите от грешната страна на леглото, лесно можете да промените отрицателното си настроение в положително, като използвате някои добри мелодии. Звездата на Pitch Perfect Brittany Snow го нарича плейлист за "подготовка".

Като правило, след закуска, тя слага в собствения си плейлист, пълен с настроение, стимулиращи песни, които тя "взривява" на високоговорителите в цялата си къща. Това и помага да се събуди бързо и да "настрои" подходящо настроение за останалата част от деня.

Джулиан Хъф: Благодарност 

Джулиан Хъф

Веднага след като се събуди в 6:30 ч., Джулиан седи в леглото си и мисли за 5 неща, за които е благодарна.

Джулиан също си поставя някои малки духовни цели за следващите 24 часа. Това може да бъде нещо като да накара 10 души да се усмихват през целия ден. Едва след това става от леглото, мие зъбите си и продължава с другите си сутрешни занимания.

Дейвид Карп: Без проверка на имейл

Дейвид Карп

Основателят и главен изпълнителен директор на Tumblr Дейвид Карп е сигурен, че четенето на имейли сутрин у дома никога не е продуктивно. Вместо това той спестява всичките проверки по електронната поща, когато пристига на работа около 9:30 или 10:00 часа. 

Кейт Хъдсън: Ледена вана на лицето

Кейт Хъдсън

Кейт Хъдсън обикновено се събужда с помощта на ледена баня. Тя "краде" този навик от гримьорката, с която работи, и започва да го прави всяка сутрин.

За да направи ледена баня за лице, Кейт използва купа, пълна с много лед и малко вода. Тя придържа лицето й и се опитва да остане така, стига да може. Тази процедура и гарантира бързо събуждане, омекотява кожата на лицето й и придава блясък.

Марк Зукерберг: Без избор

Марк Зукърбърг

Разбира се, притежаването на много възможности може да изглежда страхотно и дори луксозно за някои от нас. Но когато бързате сутрин, губите тези ценни минути, когато решите какво да носите или ядете, всъщност може да превърне деня в пълно бедствие. Ето защо много богати и успешни хора доброволно са избрали да отхвърлят решенията си през целия ден.

Един от най-големите примери за това е Марк Зукерберг, който признава, че има около 20 идентични сиви тениски в гардероба си. Тази липса на избор му помага да избегне умората от решението и да насочи вниманието си към бизнеса.

Стив Джобс: Поглед в огледалото

Стив Джобс

В речта си към стажантския клас в Станфорд, Джобс казва, че всяка сутрин той се гледа в огледалото и си задава един и същ въпрос: "Ако днес беше последният ден от живота ми, бих ли искал да направя това, което правя днес? "Когато отговорът му е" не "в продължение на много последователни дни, той осъзнава, че трябва да промени нещо в живота си.

Този вид преоценка на работата и желанията му всеки ден му помага да преследва мечтите си, без да забравя истинското си аз.

Имате ли ваши собствени сутрешни навици, които ви помагат да започнете деня? Споделете вашите ритуали с нас в коментарите!

Вижте първа част на статията ТУК

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЗдравни съветиСпортЛюбопитноСнимкиПсихологияЛечения