Начало Лайфстайл Красота и стил Нашето тяло 11 доказателства, че мъжете и жените са от различни планети

11 доказателства, че мъжете и жените са от различни планети

11 доказателства, че мъжете и жените са от различни планети - изображение

Няма съмнение, че мъжете са от Марс, а жените от Венера. Даже от различни вселени. Те правят всичко различно – от начина, по-който се прозяват, до позата, която избират за снимки. Ако не вярвате в тези твърдения, то следващият експеримент ще ви накара поне да се замислите.

Джулия и Марк са приятели от дълги години. Те се познават добре и споделят, че в ежедневието си правят нещата по различен начин. Двамата решават да участват в социален експеримент, който да докаже, че различия между двата пола съществуват.

За целта приятелите са разделени в изолирани помещения, но командите, които им се задават, са едни и същи. Резултатите са повече от впечатляващи. Вижте!

Позиране за снимка

позиране за снимки

Марк обръща цялото си тяло към камерата и премества ръцете си отпред. Джулия избира поза в профил.

Мъжете се стараят да изглеждат по-големи във фотографиите, както и мускулите им да изпъкват на предна позиция. Жените обаче се стремят да изглеждат невинни на снимки, но стилни. Те правят най-много чупки в областта на ръцете и краката.

Задържане на предмет

държене на предмет

Джулия държи бутилката с двете си ръце, като едната от тях й помага да придържа дъното. Марк предпочита да използва само едната си ръка, държейки шишето при гърлото. Другата ръка той пъха в джоба си.

  • През повечето време жените държат тежки предмети отдолу. Мъжете обикновено се опитват да ги държат с една ръка, дори ако обектът е много тежък, само за да демонстрират сила и мъжество.

Показване на ръцете

показване на ръце

Мъжете обичат да изпъват хубаво дланите си напред. Жените показват опакото на дланта си, демонстрирайки перфектния си маникюр.

Обръщане

обръщане

Ако извикате на мъж или жена, те ще се обърнат по коренно различни начини - мъжете с цялото си тяло, а жените само леко накланят главата си.

 

Събличане на тениска

събличане на тениска

Мъжете обикновено сграбчват блузата си зад врата и я изтеглят през главата. При дамите е точно обратното. Те кръстосват ръцете пред себе си. Обгръщайки се, те хващат дрехата за долния край и я изтеглят внимателно нагоре.

Седнете по най-удобния за вас начин

седене

Жените кръстосват краката си, когато седнат, а мъжете ги раздалечават.

  • Поради физиологичните разлики в структурата на таза, мъжете и жените седят по различен начин. Разтворените крака на мъжете показват господство, а на жените издават скромност и финес.

 

Хвърляне на топка

хвърляне на топка

Най-често мъжете замахват над рамо с едната си ръка, а жените отдолу нагоре. В повечето случаи те използват и двете си ръце.

Кашлица

кашлица


Когато мъжете кашлят, те покриват устата си с юмрук. Жените използват ръба на дланта си и леко накланят главата си.

Прозяване

прозяване

Когато мъжете се прозяват, те отварят устата си и използват само едната ръка, а жените – деликатно с длан или с пръсти.

Задача: Кои 5 неща бихте взели с вас по време на почивка?

предмети

Какво избраха Джулия и Марк?

Джулия: "Бих взела самобръсначка, кредитна карта, четка за зъби, шампоан и слънцезащитен крем. Мисля, че хигиенните продукти са задължителни, а всичко останало може да се закупи на място." 

предмети


Марк: "Бих взел моята кредитна карта, някои лекарства и задължително камера, за да заснема най-вълнуващите моменти по време на пътуването."

Тъй като жените имат по-добри умения за абстрактно мислене, те лесно могат да предскажат различни ситуации. Те винаги мислят за неща, които могат да се случат в бъдеще. Представителите на мъжкия пол вземат само най-необходимите вещи и импровизират на момента.

Кое е най-атрактивното момиче?

експеримент

Марк: "Трудно е, но клоня към четвъртата снимка. Хареса ми, че лицето на нея е изразително и по-красиво, отколкото при другите снимки. Също така ми харесваше чистият грим, който очертава лицето на момичето".

Джулия: "Харесва ми номер 3. Косата е красива, фигурата и лицето са много секси. Не ми харесват числата 4 и 5, защото те са много неестествени". 

Когато един мъж се запознава с жена, той веднага наблюдава външния й вид. Когато жените гледат друг обект от същия пол, те наблягат на детайлите. Дамите анализират дори  дали гримът съвпада с фигурата и дрехите.

източник: brightside.me

по статията работи: Илияна Стоянова

3.5, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноЛайфстайлСнимкиХранене при...НовиниИстория