Начало Лайфстайл За свободното време Туризъм и отдих Хотел в Мексиско предлага прекрасна Барби стая

Хотел в Мексиско предлага прекрасна Барби стая

Хотел в Мексиско предлага прекрасна Барби стая - изображение

Тази година беше отбелязан 60-ят юбилей на Барби. Рожденият ден на куклата бе отбелязан с нова гама от тематични играчки, както и с изненадваща колаборация с известния спортен бранд Puma.

Ако и вие сте фенове на Барби и детството ви е минало в дълги игри с куклата, то значи и вие можете да отбележите 60-годишнината от създаването й. Перфектната възможност за това предлага хотелът Хилтън Мексиско Сити Санта Фе (Hilton Mexico City Santa Fe). Собствениците му са обзавели една от стаите изцяло в стила на Барби. Но освен че докато спите, ще се чувствате като кукла, от хотела са се погрижили тази атмосфера да ви последва и отвън в тематичен бар и специализиран кът за хранене.

Барби апартаментът ще е налице до края на 2019 г., а цената му варира в зависимост от деня на посещение. Стартовата цена за вечер е 189$, а най-високата – 229$. Розовият цвят е толкова доминиращ, че дори ще имате възможност да опитате розова храна. Но за да видите по-ясно, просто разгледайте снимките.

Хилтън се стреми да създаде "най-доброто Барби преживяване", според прессъобщението, което предоставят на INSIDER. Но за да участвате в отпразнуването на Барби, не е задължително да резервирате специално обзаведената стая. Всички гости на хотела биват посрещнати с тематичен Барби декор още от самото влизане. Входната врата, стълбите и бюрото за регистрация – всичко е облицовано в розови килими и декорации.

Гигантска розова обувка с висок ток е позиционирана в ъгъла на фоайето и дава чудесна възможност на посетителите да си направят по някоя интересна снимка. В лобито ще откриете прекрасна колекция от изображения на редки лимитирани версии на Барби. А тръгнете ли по коридорите ще потънете в едно розово море от картини, снимки и многообразие от кукли. Според INSIDER на дизайнерите е отнело около 20 седмици, за да подготвят всички елементи и детайли.

барби хотел

Няма как да объркате вратата на единствения по рода си Барби апартамент. Тя е изцяло розова, а в средата й е поставен знак за локация и надпис Барби, разбира се. Сякаш без думи ти казва "Тук е Барби". И да, вие можете да бъдете тази Барби, макар и само за една нощ.

барби стая

Спалнята за възрастни могат да се настанят двама души в черно-бяло легло с цветни монограми по възглавниците. Стаята разполага и с много рамкирани снимки, които окичват стената, демонстрирайки еволюцията на Барби през годините. Дори банята е изпълнена с декорации на Барби.

барби стая

В апартамента, колкото и странно да изглежда, е аранжирана и стая за къмпинг, като всички атрибути, включително и колата, са в реален размер.

барби стая

"Барби обича да пътува и да се наслаждава на природата, както и да се грижи за околната среда, но без да се отказва от комфорта на изтънчените помещения, които обитава." – заявява Андрес Корнголд, генерален мениджър в Хлтън Мексико Сити Санта Фе.

Къмпинг стаята включва под, покрит с трева, и завеси с принт на нощно небе. Има още кът за игра, в случай че на малчуганите им доскучее.

барби стая

Хотелът предлага още много Барби забавления, подходящи както за малки, така и за големи.

Редактор: Милена Минчева

Източник: thisisinsider.com

5.0, 2 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимки