Начало Лайфстайл За свободното време Живот и Ум Топ 9 на най-страхотните работни места в света - част 1

Топ 9 на най-страхотните работни места в света - част 1

Топ 9 на най-страхотните работни места в света - част 1 - изображение

Повечето мениджъри вероятно ще ви кажат, че доходите са по-важни от служителите. Те обаче просто не знаят основната тайна: успехът на една компания зависи пряко от щастието на служителите, които работят в нея. Ние имаме доказателства за тези твърдения. Представяме ви топ 9 на най-страхотните работни места в световен мащаб.


Всяка компания в този списък, независимо колко голяма или малка е, продължава да расте и да завладява нови пазари с всеки изминат ден. Причината – щастливите служители!


Чатри Ситиодтонг харчи 400 хил. паунда, за да заведе своите 100 служители на почивка на Малдивите

 щастливи служители

Основателят на „Evolve“ – школи по карате в Сингапур, решава да покаже уважението и признателността, които изпитва към своите служители с този уникален жест. И това не е първото такова пътуване, което се организира , но дестинацията винаги остава в тайна. Единственото, което знаят работниците е датата и това, че ще нощуват в 5-звезден хотел.


Пивоварната „BrewDog“ дава право на една седмица отпуск на всеки служител, който осинови куче

кучета


Когато си вземате куче със сигурност е много емоционален момент за цялото семейство. Сигурни сме, че през следващите дни единствената мисъл в главата ви е каква ли пакост е извършило четириногото. В шотландската пивоварна „BrewDog“ разбират как се чувствате. Поради тази причина мениджърите позволяват на работниците да водят кучетата си на работа. И това не е всичко! Те им дават една седмица отпуск, ако осиновят четириного.

Дан Прайс разделя печалбата си със своите служители

Дан Прайс

Дан Прайс е основател на „Gravity Payments“. Той благодари на служителите си като разделя своята печалба на две – за него и персонала. Той започва да печели по 70 хиляди долара( на година), като всички други.

Жестът, който той прави също е възнаграден подобаващо. За най-страхотния шеф на света, работниците, в продължение на 6 години, събират пари. Той не може да си позволи да притежава електрически автомобил, но служителите му го подаряват.

Савджи Дхолакия раздава на служителите си коли и апартаменти

коли


„Hare Krishna Exports“ е огромна компания с хиляди служители, която изнася диаманти на световния пазар. Затова не е изненадващо, че нейният мениджър прави подаръци на своите служители. През април 2016г. той раздава 1260 автомобила и 400 апартамента на най-продуктивните си служители.

работодател

Собственикът има и син, който учи в малък град и заплатата му е едва 7000 рупии (около 200 лв.). Целта е момчето да придобие опит, а не да се блазни от парите.

Вижте втората част от статията ТУК

източник: brightside.me

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЗдравни съветиНовиниНормативни актовеСнимкиСоциални грижиЛюбопитноАнкети