Начало Лайфстайл Красота и стил Модерно Тийнейджърка със синдрома на Даун ще дефилира на седмицата на модата в Ню Йорк (галерия)

Тийнейджърка със синдрома на Даун ще дефилира на седмицата на модата в Ню Йорк (галерия)

Тийнейджърка със синдрома на Даун ще дефилира на седмицата на модата в Ню Йорк (галерия) - изображение

История с продължение...
Спомняте ли си Маделин Стюарт, за чиято мечта ви разказахме преди време? Тя е австралийското момиче със синдрома на Даун, която вярваше, че ще стане модел. Някои казват, че когато силно желаеш нещо, то се сбъдва – ето и доказателството.
Когато последно споменахме името на Маделин, тя тъкмо се канеше да подписва първия си договор. Сега тя вече обявява, че ще се разхожда по подиума на Седмицата на модата в Ню Йорк. Талантливата млада дама е в сътрудничество с MODA и фондацията на Кристофър Рийв тази есен. Меделин е вторият модел със синдрома на Даун, след Джейми Брюуер, която също ще участва в събитието.

"Бих искала хората просто да приемат, да обичат и да проявяват любезност" – отговаря майката на Маделин,  по повод това какво би искала хората да вземат като послание от работата на дъщеря й. "Да работиш като модел е забавно, но това е мощно средство да отпратиш послание. Мисля, че затова тя го прави толкова добре, защото знае, че това е за нас. Става дума за борбата за всички хора там някъде, които са различни, и за тяхната нужда да бъдат обичани."

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлИсторияИнтервютаНовиниОрганизацииСнимкиЛюбопитноСпортЗдравни съветиРецепти