Начало Лайфстайл За свободното време Фреш наука Скоро е възможно Фейсбук да ни позволи да печелим пари от публикациите си

Скоро е възможно Фейсбук да ни позволи да печелим пари от публикациите си

Скоро е възможно Фейсбук да ни позволи да печелим пари от публикациите си - изображение

Марк Зукърбърг осъзна мощта на социалната мрежа Фейсбук в експериментирането с нови и идеи за генериране на приходи. Според последни доклади, Фейсбук тества нови начини, по които да позволи на потребителите на сайта да печелят пари от постове. Това показва колко бързо се движи напред Фейсбук и се превръща в по-доминираща сила за споделяне в реално време.

Сега се търсят нови начини за превръщането на Фейсбук в технологично развито средство за предаване на пари. Наскоро компанията позволи на всички да използват платформата за реклами. Но сега съобщават, че ще има нова политика, която да позволява на потребителите си да получават пари от публикациите си в социалната мрежа.

От Фейсбук посочват, че събирането на пари ще е възможно единствено за отделни каузи. Потребителите ще могат да инсталират виртуално "бурканче" за пари, да споделят рекламно съдържание и да вземат част от приходите от рекламата във Фейсбук.

Освен това, бе съобщено, че Фейсбук може да позволи на потребителите да използват бутона "призив за действие", който да насочва други потребители към правене на дарения и към спонсориране на различни каузи или събития. Засега обаче, това са само идеи на Марк и екипа му.

 

Източник: fossbytes.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиСоциални грижиФизиологияЛюбопитноПсихологияАнкетиРецептиНовиниЗдравни съветиСтатистически проучванияНормативни актовеОрганизацииСпециалисти