Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Самотните жени са най-щастливи според последните проучвания

Самотните жени са най-щастливи според последните проучвания

Самотните жени са най-щастливи според последните проучвания - изображение

Без значение дали сте във връзка или не, според фактите, броят на неомъжените жени нараства през последните години. Трудно е да се каже защо дамите предпочитат да останат сами -  демографско неравенство или съвременният свят просто не им оставя никаква друга възможност.

Разберете с нас защо необвързаните жени са най-щастливи според последните проучвания.

Оказва се, че жените работят по-усилено в изграждането на отношенията си с мъжете. Разбира се, това е обобщение, но не би трябвало да е изненада за всички, че жените полагат повече усилия в изграждането и поддържането на една връзка. След определен момент те просто се уморяват от всичко това. 

Между 45-65 години приблизително 32% от жените и само 19% от мъжете са били щастливи да бъдат неомъжени.


Да! Релаксирате след дългогодишна връзка, започвате нова работа без стрес и без да се чувствате виновни! Последват пътешествия, уроци по танци и куп други интересни дейности.

Именно това са причините, поради които дамите решават да останат сами – те имат много повече време за себе си и за своите хобита. Без повече семейни задължения! Без готвене. Можете просто да си поръчате храна и да сте супер щастливи, докато гледате любимия си филм.

Любовта просто престава да бъде център на тяхната Вселена. Нека просто кажем, че тези жени откриват един друг вид любов.

Много често срещано е жена с дете да се разведе след дългогодишен брак. В този случай любовта й е съсредоточена върху детето и буквално няма място за нов човек в живота и.

Сигурни сме, че имате и приятели, които са били необвързани в продължение на 1-3 години. Проучването показва, че в днешно време това не е рядкост! Около 75% от неомъжените жени не са търсили връзка през изминалата година. Когато видите тези цифри, се чудите какъв е проблемът!

Да, те също търсят истинска любов, но колкото по-дълго остават без партньор, толкова повече осъзнават, че са способни да правят всичко сами. И няма нужда да се срещат с някого само защото се страхуват да не останат сами.

Жените чакат истински, силни чувства и прекарват цялото си свободно време за себе си и за тяхното развитие. И това им носи много радост и увереност!

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноЛайфстайлНовиниПсихологияСнимкиСоциални грижиЗдравни съветиХранене при...Алт. медицинаСпортТестовеПатологияИсторияФизиологияАнкетиОрганизацииДиетиНормативни актовеКлинични пътекиРецептиЛеченияСпециалистиБотаника