Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Защо съм необвързан

Защо съм необвързан

Защо съм необвързан - изображение

Джон изпраща запитване към Мишел Зели (''The Real Fairy Godmother''), съдържащо следната информация:


"Защо все още съм необвързан? За моите 31 години почти винаги съм бил свобооден. Най-дългата ми връзка е 3 месеца, а срещите, на които ходя, са твърде много. Имам хубава кола и собствено жилище. Работя като регионален мениджър и взимам добри пари. Тренирам, за да отслабна и да постигна тялото, което винаги съм искал. Социалният ми живот не е върховен, тъй като съм съсредоточен предимно в работата. Висок съм около 180 см. Умея да поддържам разговор и да се обличам добре. Затова просто не разбирам защо все още съм необвързан!"


Мишел Зели пише в отговор:

Мишел Зели

"Скъпи Джон,


Недоумяващо как, но си успял да отметнеш много от нещата, които свободните жени търсят. За да бъде една среща успешна обаче не е достатъчно да си психически и материално приемлив. Трябва да обърнеш внимание и на някои други неща.

Очаквания

Може би имаш нереалистични очаквания към отсрещния човек.

Емоционална стабилност

Интересуваш ли се достатъчно от другия, изслушваш ли го, готов ли си да се обвържеш на емоционално ниво.

Емпатия

Проявяваш ли разбиране и търсиш ли общи точки с дамите.

Еротизъм

Осмеляваш ли се да подходиш ли в правилните моменти - да не прибързваш, но и да не отлагаш твърде много. Веднъж започнеш ли да упражняваш интуицията си в това отношение, бързо ще свикнеш да разчиташ ситуациите."


Всичко казано, разбира се, се свежда до най-общи съвети към необвързаните. Но частните ситуации винаги откриват индивидуални проблеми, върху които трябва да се работи.

Съветът, който дава Зели на Джон, е да направи таблица от три колони. В първата да напише имената на бившите си приятелки, във втората да постави тикче, ако е бил истински заинтересован от тях, а в третата – причините, поради които връзката им е била неуспешна.

Разглеждайки таблицата, се разкриват несъзнателни действия, които често извършвате, когато навлизате във връзка. Анализирайки ги добре, ще можете да се абстрахирате от тях навреме, преди да са оказали влияние на следващите ви романтични отношения.

 

Редактор: Милена Минчева

Източник: femalefirst.co.uk

Снимки: femalefirst.co.uk; pixabay.com

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияПсихологияЛайфстайлЛюбопитноСнимкиНовиниЗдравни съветиСоциални грижиИстория