Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Разликата между момичето, с което ходите и онова, за което ще се ожените

Разликата между момичето, с което ходите и онова, за което ще се ожените

Разликата между момичето, с което ходите и онова, за което ще се ожените - изображение

Мъжете избират за свои съпруги различни жени. Но писателят Пол Хъдсън смята, че съществува едно много важно качество, което бъдещата му съпруга трябва да притежава. Предлагаме ви възможност да прочетете как един самотен мъж отговаря на този много важен въпрос.

"Трябва да си призная: изгубих броя на жените, с които съм излизал, спал или по които съм си падал. Не намирам нищо нередно в това да си прекарвам добре, да изследвам както сексуалността си, така и способността ми да обичам. Но накрая всички тези неща едновременно се превръщат в незначителни.

Продължаваш да си казваш, че всички хора са уникални, но разбираш, че това са пълни глупости. Ако всеки беше специален, никой нямаше да бъде специален.

Когато имах приятелка, започнах да си задавам въпроса дали тя е голямата любов на живота ми. И реших, че имам нужда от малко време, за да разбера. Ходех по срещи, купонясвах, размотавах се с много момичета. Дали съжалявам? Понякога. Не съжалявам, че срещнах всички онези момичета. Съжалявам, че смятах, че имам нужда от това.

Да, тогава се забавлявах. Исках този начин на живот толкова силно, че реших да сложа край на невероятната връзка, която имах. Прегърнах лудия начин на живот на млад, глупав двайсет и няколко годишен мъж.

Животът ми беше страхотен. Не, животът ми беше просто перфектен! Докато накрая не поумнях.
За много мъже сексът е достатъчен. Не за всички, но за много. Те дори не търсят повече, защото не разбират, че имат нужда от повече. Можете да кажете, че връзките се състоят от нещо повече от секс, и аз съм съгласен. Но аз смятах, че не съм преживял достатъчно, че тревата може да е по-зелена от другата страна; винаги търсех.

Не бях достатъчно мъдър да разбера, че вече имах всичко, от което се нуждаех. Перфектната връзка беше толкова близо, въпреки това не бях готов да я оценя. Никой от нас не бе готов. Ние се открихме един друг, но не бяхме достатъчно зрели, или достатъчно мъдри, за да бъдем заедно. Историята ми не е уникална; може би много от вас, които четат това, ще могат да се припознаят в нея. Тази връзка бе моя урок. Последните 10 години от живота ми бяха един дълъг урок.

И аз научих едно важно нещо: съществува разлика между момичетата, с които излизаме и онези, за които ще се оженим. Не е химия, не става въпрос за физическо привличане, нито за успешна кариера или общи възгледи. Повечето хора смятат, че това е основата на всяка връзка. Да, тези неща са от значение, но само в самото начало, когато се появи искрата. Нуждаете се от много повече, за да продължи връзката ви.

Жената, за която ще се оженя, трябва да може да се дистанцира от своите възгледи и да гледа обективно на света. Може би ще кажете, че това е нищо, но ще сгрешите. Проблемът с хората е, че ние сме сигурни, че онова, което мислим е правилно. Но всички ние грешим и то постоянно. Повечето от нещата, в които вярваме, са просто мнение. Те са теории и мисли, които ние превръщаме в истини.

Това може и да не е проблем, когато сте необвързани. Но когато сте във връзка, нещата са различни. Тогава имате две мнения вместо едно и те могат да са напълно различни. Тогава започват споровете, побеснявате, казвате неща, които не трябва да казвате, и късате.

Моята бъдеща съпруга трябва да вижда и признава тези трудности. Търся мъдра жена, която ще вижда света не само в бяло и черно, а в много оттенъци на сивото. Когато откриете жената, която може да ви помогне да видите многостранната природа на постоянно променящата се реалност, трябва да знаете едно: току що сте получили истински шанс да направите новата си връзка успешна."

източник: brightside.me

снимка: worldlifestyle.com

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиПсихологияЛайфстайлЗдравни съветиЛюбопитноИнтервюта