Начало Лайфстайл За свободното време Туризъм и отдих Посрещнете Свети Валентин в най-романтичните градове в света

Посрещнете Свети Валентин в най-романтичните градове в света

Посрещнете Свети Валентин в най-романтичните градове в света - изображение

Искате ли да направите нещо специално за Свети Валентин? Посрещнете празника на любовта в някои от най-романтичните градове в света.

Ако сте открили любовта на живота си и искате да прекарате един прекрасен и романтичен празник, организирайте приказно пътешествие в един от градовете, които ще ви предложим. Забравете за шоколадовите бонбони под формата на сърце, плюшените мечета и розови листенца, разпръснати на леглото. Подарете си романтична ваканция, с която да отпразнувате любовта!

Свети Валентин в Париж


Ако не сте имали възможността да посетите Париж досега, сега е моментът да го направите. Всеизвестен факт е, че този град е най-популярен сред романтичните предложения за Свети Валентин. Поради тази причина е необходимо да организирате пътуването възможно най-бързо, тъй като много влюбени двойки ще се отправят към него, за да отбележат 14 февруари. Имайте предвид, че независимо от мястото, където ще се настаните, повечето хотели в Париж подготвят специални предложения за празника на влюбените, така че няма опасност да сгрешите в избора си.


След като организирате пътешествието, направете план за престоя в един от най-романтичните градове в света. Например романтична разходка по мостовете на река Сена, изкачване на Айфеловата кула и вечеря на върха й или посещение в парижко кино, за да гледате стар романтичен филм.

Свети Валентин във Венеция


Ако посрещането на празника на влюбените в Париж ви звучи прекалено клиширано, бихте могли да изберете друга романтична дестинация - Венеция. Този град е буквално като сбъдната приказка с архитектура на сгради, спиращи дъха и канали, по които бихте могли да карате гондоли и да се наслаждавате на песните на гондолиерите, изпълнени специално за вас.

Разхождайки се по тесните улички на града, можете да откраднете страстна целувка от любимия си човек, да разгледате малките магазинчета, в които се продават традиционните карнавални маски или да посетите известните площади и дворци. Във Венеция бихте могли да прекарате романтични нощи в малки, но удобни места за настаняване и да се насладите на традиционни вечери в класни ресторанти.

Свети Валентин в Маракеш


Ако търсите нещо повече от традиционна дестинация за посрещането на Свети Валентин, бихте могли да изненадате любимия си човек с романтично пътешествие до Маракеш. На пръв поглед може и да не ви се вярва, но това е също един от най-романтичните градове в света, където ще видите укротители на змии, ще яздите камили, ще се насладите на пикантни храни и ще се разхождате из лабиринтните пазари.

В Маракеш можете да посетите пустинята Сахара, да се отпуснете под палмовите дървета и да се насладите на гледката, която ви предлагат Атласките планини. И не на последно място бихте могли да отседнете в бутиковите хотели, обединени под името Riads, за които се смята, че са най-романтичните в целия свят.

Бъдете сигурни, че независимо от избора на дестинация за Свети Валентин, посрещането на празника в един от най-романтичните градове в света ще ви донесе много незабравими емоции с любовта на вашия живот!

4.7, 3 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЗдравни съветиАнкетиРецептиПсихология