Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс 10 романтични истории за празника на влюбените, които ще ви разчувстват

10 романтични истории за празника на влюбените, които ще ви разчувстват

10 романтични истории за празника на влюбените, които ще ви разчувстват - изображение

Едно от най-трудните решения, които трябва да вземете по повод празника на влюбените е как да прекарате романтична вечер с вашата половинка. На помощ идва сайтът Cosmopolitan.com. В него 10 жени разказват истории за любимите си срещи на Свети Валентин. Споделяме ги с вас!


"Един от любимите ми спомени за Свети Валентин е, когато приятелят ми реши да направи домашно приготвена храна. Той ме изненада с дузина рози, гигантско сърце с шоколад и ръчно направена картичка. Тогава той все още живееше с родителите си, затова пренесе куп столове в стаята си и използваше нощното шкафче за маса. Запали свещи, пусна Франк Синатра и отвори бутилка "Моет". След вечеря гледахме първия филм, който сме гледали като двойка и играехме на видеоигри."

Райли, 20 години


"Дни преди празника бяхме наясно, че ще вали сняг на 14 февруари. В последния момент трябваше да променим плановете си за романтична вечеря във фантастичен ресторант. Вместо това отидохме на обяд, а останалата част от деня прекарахме у дома. Разменихме си подаръци, гледахме романтични филми, говорихме си - просто се наслаждавахме на времето ни заедно."

 Рейчъл, 21 години


"Започнахме вечерта с домашно приготвена храна, която ние си направихме. Беше невероятно да създадем нещо двамата. След като приключихме с вечерята, приятелят ми ме заведе на мястото, където беше първата ни среща - Хайд Парк. В края на нощта, той ме изненада, като резервира хотелска стая. Когато влязохме в нея видях на леглото кутия от любимите ми шоколадови бонбони."

Изабел, 20 години

"Моят приятел работи далеч, но на Свети Валентин, той ми изпрати самолетен билет, за да му отида на гости. Той запази стая в хотел, за да бъдем само двамата. Цялото легло бе обсипано с рози, имаше и шампанско".

Аманда, 21 години

"Приятелят ми беше оставил плюшено мече пред моята стая в общежитието на Свети Валентин, заедно с бележка, на която пише:" Ще те взема за вечеря в 6 часа. Облечи си нещо топло! " Беше ми организирал романтична вечеря с бутилка вино на гигантски хълм, който гледа към общежитието ми. Беше невероятно!"

Кели, 20 години


"Приятелят ми от гимназията ме помоли да отида в къщата му през уикенда, за да му помогна с домашната работа по химия. Стори ми се странно, тъй като той ходи на уроци по химия, а аз не. И то точно на 14 февруари. Отидох и преди да почукам на входната врата имаше бележка с надпис "разходка". Вратата беше отворена, влязох в къщата, чух любимата си романтична песен. Имаше пътечка с листа от рози, които водеха към всекидневната, където приятелят ми седеше на дивана с огромен букет. Въпреки че вече не сме заедно, това определено беше моят най-любим и емоционален ден на влюбените."

Джесика, 21 години

"Бях извън града по работа за деня на влюбените и приятелят ми беше наистина разочарован, защото очевидно е планирал всичко. Когато се прибрах вкъщи, седмица по-късно той осъществи предварителните си планове. На масата имаше пържоли и торта на която пишеше "Честит Свети Валентин". Подари ми цветя и шоколад. Беше толкова сладко!"

 

Сали, 23 години

"Бяхме на поход с моя приятел на този ден. Когато стигнахме до върха на планината, гледката беше невероятна. Седнахме да хапнем, наблюдавахме невероятния залез, преди да се върнем назад. В един момент той хвана ръката ми и ми каза, че иска да сме заедно завинаги и ми предложи брак. Бях толкова шокирана!"

Лорен, 21 години

"Приятелят ми и аз имахме планове да отидем на вечеря, но чакахме твърде късно, за да направим резервация за ресторант. Сутринта на Свети Валентин, той дойде в къщи с рози, чанти, пълни с хранителни стоки, и ми каза, че ще ми приготви вечеря, вместо да излизаме. Първоначално бях колеблива за готвенето му, тъй като никога преди това не го е правил, но се оказа доста добър. Той  приготви вкусни енчилади и най-доброто от всичко – не трябваше да се обличам и гримирам". 

Мишел, 22 години

"Най-запомнящият се празник на влюбените беше, когато се появих в къщата на гаджето ми и той ме поведе надолу в мазето си, където беше приготвил закрит пикник. Знаеше, че съм уморена заради тежката седмица на работа и не ми се искаше да излизам. Той не готви, така че беше обиколил всичките ми любими ресторанти и беше купил от любимите ми храни - шишчета от пилешко и говеждо месо, индийски хляб и салата Цезар. Нямаше свещи или скъпи подаръци, но тази вечер остави траен спомен в съзнанието ми."

Ким, 21 години

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: delish.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлАнкетиЗдравни съветиРецептиПсихология