Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Пинк казва, че трябва да стоим настрана от ИТМ скалата и имаме снимки, за да го докажем

Пинк казва, че трябва да стоим настрана от ИТМ скалата и имаме снимки, за да го докажем

Пинк казва, че трябва да стоим настрана от ИТМ скалата и имаме снимки, за да го докажем - изображение

В някои случаи теглото е просто число, което скалата ви показва и нищо друго. Така че, госпожи и господа, моля, спрете да се безпокоите за тези цифри. Те наистина не определят вашата форма.

Знаете, така наречените "стандарти" не могат и не трябва да се прилагат към всички. А талантливата певица и майка на две деца Пинк има снимки, с които да го докаже.

Преди няколко месеца певицата роди второто си дете. Подобно на много други майки, Пинк се опитва да свали тегло, но не изглежда обсебена от това.

Неотдавна Пинк публикува свое фитнес селфи в Instagram с откровен и положителен коментар:

"Ще повярвате ли, че съм 72 килограма и 160 метра? По "редовните стандарти" това ме прави с наднормено тегло. Знам, че не съм това, което съм си поставила за цел или дори близо, след Бебе 2, но по дяволите аз не се чувствам затлъстяла. Единственото нещо, което чувствам, е, че съм себе си. Стойте далеч от тази скала, дами!"

Тази снимка спечели над 259 000 харесвания и много благодарности на Пинк за това, че е вдъхновяваща. Но какви са тези "стандарти", за които тя говори?

Ако сте чували за индекса на телесна маса (ИТМ), тогава знаете какво се има предвид. ИТМ е теглото на човека в килограми, разделено на площада с височина в метри. Очевидно този индекс не отчита други неща: мускулна маса, гъвкавост, сила и т.н.

Защо да определяме нашия успех само в мащаба на скалата? Най-важното нещо е не да отговаряте на "стандартите", а да бъдете щастливи, здрави и уверени.

Източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимки