Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Нова Зеландия ви предлага безплатен билет, ако ви се работи на острова

Нова Зеландия ви предлага безплатен билет, ако ви се работи на острова

Нова Зеландия ви предлага безплатен билет, ако ви се работи на острова - изображение

Технологичната индустрия в Нова Зеландия активно търси и набира технически експерти от цял свят – те предлагат безплатно пътуване до страната на всеки, който може да докаже своите способности.

Уелингтън, Нова Зеландия, има нужда от 100 нови софтуерни инженери, творчески директори, продуктови мениджъри, анализатори и цифрови стратези от целия свят, които да подсилят разрастващата се технологична индустрия на страната.

За да привлече подобни специалисти да се преместят на островната държава, Уелингтън ще лансира "глобална програма за набиране на таланти."

Градът ще приюти 100 кандидати безплатно в продължение на седмица, през която те ще се явят на интервюта за работа и ще опознават Нова Зеландия. Пътуването ще включва предварително уредени срещи с хора от технологичната индустрия и пътувания около Уелингтън.

Тези, които са заинтересовани от идеята да се преместят в Нова Зеландия и да работят като технологични специалисти, трябва да се регистрират в LookSee Wellington и да си създадат профил. След това технологични фирми от целия град ще номинират своите фаворити. В края на този процес LookSee ще избере 100-те най-номинирани кандидати и ще им уреди едноседмично пътешествие до Уелингтън – ще им бъдат покрити както транспортните разходи, така и самия престой.

В края на тази седмица компаниите ще предложат работни оферти на най-добрите кандидати.

Кандидатите трябва да представят своите резюмета до 20 март. Интервютата ще се проведат в Нова Зеландия от 8 до 11 май.

източник: travelandleisure.com

снимка: wellingtonmastersathletics.org.nz

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноЛайфстайлСпециалистиОбразованиеСоциални грижиЗдравни съветиПсихологияСнимкиНовиниАнкетиФизиологияОрганизацииАлтернативна медицинаНормативни актовеИсторияЛечения