Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Невидимата нишка между двама души, родени да бъдат заедно

Невидимата нишка между двама души, родени да бъдат заедно

Невидимата нишка между двама души, родени да бъдат заедно - изображение

Не сме сами, когато идваме на този свят, въпреки че хората вярват, че раждането е началото, първата страница от нашия живот. То ни предоставя възможността да изживеем един прекрасен живот, да срещнем много хора, да придобием нови знания. Докато растем, ние знаем, че там някъде съществува човек, който прилича на нас. Не, не просто прилича на нас, а е толкова близко до нашата душевност, че със сигурност ще го срещнем един ден. Той ни е по-близък от родителите ни, по-скъп от най-близките ни приятели и по-енигматичен от цялата Вселената.

Преминаваме през ежедневието си с безпощадното чувство, че аха и ще го срещнем. Може би той е точно зад ъгъла; може би ще се появи следващата седмица при необикновени обстоятелства. Всичко може да се случи. Междувременно ние срещаме друг човек; той е интересен, красив, интелигентен и привлекателен. Преливате от вълнение и никой около вас няма нищо против. Изглежда така сякаш любовта е дошла, онази, истинската.

Времето отминава и вие имате чувството, че нещо не е както трябва. Маякът в гърдите ви отново светва и продължава да търси него в мрака. Онзи, който ще се окаже Единствения. Искате да продължите пътуването си, през тъмното и неизвестността, където вероятно ще го срещнете. И продължавате. Появяват се нови чувства. Но отново ви подвеждат. За пореден път.

Колкото по-дълъг става пътят, толкова по-обезверени ставате вие. Съществува ли Единственият?

И когато се откажете, когато започнете да вярвате, че за вас не е отреден човек с главно "Ч", когато се обезверите напълно и приемете съдбата и самотата си… само тогава тази невидима нишка се опъва и известява Единствения за вашето съществуване. Оказва се, че всичко е било за добро и двама души, които са изгубили вярата и са оголили душите си, се срещат.

Между хората, чиито пътища е писано да се преплетат, е опъната вълшебна, невидима нишка. Те ще се открият само тогава, когато разберат смисъла на свободата и самотата; когато мъдростта надделее над глупостта, знанието над безразличието и приемането над упоритостта.

Те ще се срещнат. Невинни, истински, готови да обичат, да се раздават, да станат по-добри. Защото заедно те не са сами. Заедно са силни, чувствата им се умножават, умножава се мъдростта, предоставя им се вечността, за да експериментират. Тяхната среща им дава нови възможности, от които могат да се възползват само като двойка. И светът ще ги аплодира, защото техният съюз винаги дарява светлина и знание на всички около тях.  

Разстоянието, хората, трудностите: нищо не може да осуети завършването на тяхната мисия. Те са се срещнали и това означава, че най-важното нещо се е случило. Всичко останало е просто въпрос на време. Единственото нещо, което трябва да знаят, е, че истинската любов не е искрица в огъня, наречен живот. Истинската любов е самия огън, самия живот. И всички пречки ще изгорят в този пламък.

Вълшебната нишка съществува само между онези, на които им е писано да бъдат заедно. И името й е Истинска любов.

източни: brightside.me

над материала работи: Величка Мартинова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЛюбопитноЗдравни съветиСнимкиПсихологияИнтервюта