Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Когато неговата възлюбена съпруга умира, той посажда 6000 дъбчета. Причината ще ви разтърси!

Когато неговата възлюбена съпруга умира, той посажда 6000 дъбчета. Причината ще ви разтърси!

Когато неговата възлюбена съпруга умира, той посажда 6000 дъбчета. Причината ще ви разтърси! - изображение

Има много неща, които "любовта" подтиква човек да прави. Някои от тях са малки, но красиви по своята същност, но има и други, които изумяват - това е един случай от последните.

Фермер на име Уинстън обича съпругата си наистина много. Той се омъжва за Джанет през 60-те години и приема брачната клетва наистина сериозно. Хората, които ги виждат заедно, понякога не могат да повярват, че една двойка може да бъде толкова щастлива. Те обичат един друг с последователност и отдаденост. Почти нереално е колко силни и съдържателни могат да бъдат двама души един с друг. Очевидно е, че това не е сюжет от приказка и всички имат трудности в живота - но те успяват да се справят с тях заедно, вместо това да разваля отношенията им. Повече от съпруг и съпруга, те са най-добри приятели един с друг. Привързаността им се корени в огромното уважение, което те отдават един на друг.

За съжаление обаче всички знаем, че това не може да бъде вечно. Любовта може да продължи вечно, но като хора ние сме смъртни. Следователно в някакъв момент всичко свършва. Загубата е невъобразима и всеки човек минава през нея, загубата на любовта на живота ви може да ви подтикне към велики дела. Съществуват различни начини, по които човек се справя с мъката, и ако те са положителни и красиви, то резултатът трае цял живот.

За нещо точно такова ще става дума тук.

Уинстън е фермер и къщата му е заобиколена от земя. След смъртта на жена му, той започва да засажда дъбови дървета наоколо. Първоначално хората не могат да разберат защо са му толкова дървета и как това би било почит към любовта на живота му. Бавно и постепенно, с много усилена работа Уинстън засажда 6000 дървета. Минават години, докато тези дървета се разрастват. От слабост към сила, тези дървета стават все по-силни и по-силни. След десетилетие мястото започва да изглежда като горска дъбова гора. Хората започват да виждат това и да се възхищават. И все пак, мистерията не е изяснена - защо той засажда толкова много дървета - цели 20 години. Никой не знае какво се крие в гората.

Тази красива тайна бива открита едва когато мъж в балон с горещ въздух прекосява фермата. Формата на гората е такава, че в сърцевината й има сърце - това е неговият начин да създаде символ на вечна любов в почит към покойната му съпруга.

От дясната страна на сърцето е къщата, в която съпругата на Уинстън – Джанет - израства. А в центъра на сърцето е поляна от нарциси. Гледка, която кара човек да вярва, че истинската любов съществува, а хората могат да правят най-красивите неща, за да я покажат.

Светът е изпълнен с неща, които хората сътворяват, за да покажат любовта си към някого. Разбира се, има милиони разбити сърца в същото време, но това никак не значи, че не можете да постигнете такава любов - дълбока и вечна.

Поглеждайки 20-годишните усилията на някого, стигаме до заключението, че любовта е мощна емоция, която наистина може да променя животи.

Източник: tapoos.com

По статията работи: Елиза Трайкова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияПсихологияСнимкиЛайфстайлЗдравни съветиЛюбопитноИнтервюта