Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Истинска любов: Мъж гримира съпругата си, която губи зрението си

Истинска любов: Мъж гримира съпругата си, която губи зрението си

Истинска любов: Мъж гримира съпругата си, която губи зрението си - изображение

Всеки мечтае да намери любовта на живота си, а това никак не е лесно,особено в днешно време. Героите на тази история Дес и Мона са женени повече от 50 години и все още се чувстват по същия начин, когато се срещат за пръв път.  Ирландската двойка направи бум в социалните мрежи, след като разказа историята си пред света.

Дес и Мона

През 1952 г. Дес започва да работи в "Уотърфорд Кристал" и един ден, докато гледа през прозореца на офиса, забелязва Мона. Тя е толкова сладка и прекрасна, че той се влюбва в нея от пръв поглед. По онова време имало влак от Трамор до Уотърфорд, на който двамата се качват всеки ден. Дес осъзнава, че това е неговият шанс да впечатли Мона. Той пее песента на Nat King Cole "Too Young" всеки ден в този влак от юли до декември, докато най-накрая момичето не му обръща внимание.

Дес и Мона

Съвместният им живот е повече от щастлив, докато Мона не започва да губи зрението си и не може да се гримира – хоби, което до този момент обожава. Възрастната дама решава да ползва услугите на професионален гримьор и така на рождения й ден, двамата ирландци се запознават с Роузи. Момичето, което се грижи за нейния грим споделя, че съпругът й не спира да задава въпроси и да участва в процеса на гримиране. Веднъж гримьорката позволява на Дес да довърши грима и остава изумена от неговите умения. "За мен той е естествен талант", заключва Роузи. Докато възрастният гримира съпругата си, някой ги заснема и качва видеото в социалните мрежи.

 Дес гримира Мона

Когато вижда видеото Марио Дедиванович, който е отговорен за грима на семейство Кардашиян отправя лична покана към възрастната двойка да участва в  майсторски клас в Лондон.

Откакто тяхната история стана известна, Дес и Мона често са гости по телевизионни предавания. По време на едно от многобройните интервюта Дес бе попитан защо е толкова важно за него да помага на съпругата си с грима.

Дес и Мона

В емоционален отговор, докато бърше сълзите си той споделя:

"За мен това е естествено. Тя се нуждае от нещо и аз и го предоставям. Важно е всеки съпруг и съпруга да се подкрепят помежду си. Ние се обичаме един друг."

Към днешна дата Дес може да се счита за професионален гримьор. Той помага на съпругата си всеки ден. Двамата са единодушни: "Малкото е повече, когато става въпрос за грим". Дес иска жена му да бъде щастлива и е готов да направи всичко за нея.

Дес и Мона

Дес и Мона ни показват, че любовта не е скъпи подаръци или празни, но красиви думи. Това е много по-дълбоко от това. Любовта е взаимно уважение, грижа и желание да направиш партньора си щастлив. Всички ние със сигурност можем да научим много от тази вълнуваща история.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияПсихологияЛайфстайлЛюбопитноСнимкиЗдравни съветиНовиниАнкетиСоциални грижиТестовеВидеоИнтервюта