Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Писмо, зазидано в къща преди 60 години, пази тайната на една любов

Писмо, зазидано в къща преди 60 години, пази тайната на една любов

Писмо, зазидано в къща преди 60 години, пази тайната на една любов - изображение

Полицаите в Масачузетс са изправени пред нова мистерия, която трябва да разрешат. Не, те не трябва да разследват поредното убийство, или да заловят престъпник. Те трябва да разконспирират коя е тайнствената дама, описана в любовно писмо, написано през далечната 1944 г.

В страницата на полицейския отдел на "Грийнфийлд" в социалните мрежи се появява следното съобщение:

"Наш приятел прави ремонт и случайно откри любовно писмо, зазидано в стените. Стояло е там повече от 60 години. То е написано 19 април 1944 г. от мъж на име "Уолтър" за "мис Бети Милър", която е живяла на "ул. Чапман 366" в Грийнфийлд. Молим всеки, който може да ни помогне да открием тази дама, да се свърже с нас. Ние ще се радваме писмото да достигне до Бети или нейното семейство. Моля, уведомете ни, ако знаете къде се намира", завършва посланието.

Зазидано в къща писмо от 60 години, пази тайната на една любов

В писмото Уолтър не се опитва да скрие привързаността, която изпитва към Бети. Той пише: "Винаги съм мислил повече за теб от всяко друго момиче и това все още е така." Той обещава, че от този момент нататък (от 1944 г.) повече няма да ходи на танци или да гледа филми, без най-скъпото си същество.

Полицаите откриват къде живее Бети, но когато отиват да й предадат писмото, разбират, че възрастната жена вече си е отишла от този свят. Те намират нейната сестра, която им споделя тъжната вест. Разказва им, че Бети никога не се е омъжила за Уолтър, но е имала щастлив живот.

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: dailymail.co.uk

Снимки: fox61.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСоциални грижиНовиниЛюбопитноСнимкиЗдравни съветиПсихологияВидеоИнтервюта